DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Ārlietu ministre oficiālajā vizītē apmeklēs Turciju

2024. gada 21. un 22. oktobrī ārlietu ministre Baiba Braže oficiālajā vizītē apmeklēs Turciju. 

Latvijas ārlietu ministre tiksies ar Turcijas ārlietu ministru Hakanu Fidanu (Hakan Fidan), aizsardzības ministru Jašaru Gileru (Yaşar Güler), Lielās Nacionālās asamblejas priekšsēdētāju Numanu Kurtulmušu (Numan Kurtulmuş), kā arī Lielās Nacionālās asamblejas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Fuatu Oktaju (Fuat Oktay).

Tikšanos laikā amatpersonas pārrunās Latvijas un Turcijas divpusējās attiecības, drošības politikas izaicinājumus, atbalstu Ukrainai, situāciju Tuvajos Austrumos un Centrālāzijā.

B. Braže arī atklās jauno Latvijas goda konsulātu Stambulā.

Stambulā ministre tiksies arī ar 4. Starptautiskā Aizsardzības un aviācijas izstādes SAHO EXPO 2024 dalībniekiem un sniegs intervijas Turcijas medijiem. 

Informācijai

SAHA EXPO 2024 – 4. Starptautiskā Aizsardzības un aviācijas izstāde Stambulā 22.–26.10.2024. SAHA EXPO tiek rīkota reizi divos gados kopš 2018. gada, un tas ir lielākais aizsardzības un aviācijas pasākums reģionā. To apmeklēs augstākās civilās un militārās amatpersonas, vairāk nekā 400 oficiālie delegācijas locekļi, un 1200 starptautiskie uzņēmumi no vairāk nekā 124 valstīm. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI