E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 19953
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Mājoklis

Kā jāmaksā par patērēto ūdeni

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
21. aprīlī, 2020
Jantana

Tātad, ja pēc Ministru kabineta noteikumu Nr. 1013 19.2 punkta aprēķinātais ūdens daudzums ir mazāks, nekā skaitītāju maiņas laikā uzrāda skaitītājs, tad starpība ir jāpiemaksā. Manā gadījumā izveidojusies situācija, ka par ūdeni tika vairākkārt pārmaksāts sakarā ar novēlotu ūdens skaitītāju maiņu. Samaksāju, ņemot vērā deklarēto personu skaitu, kas bija vairāk nekā faktiski notērētā ūdens daudzums. Kad tika nomainīti skaitītāji, samaksāju vēlreiz par to pašu periodu, ņemot vērā skaitītāju rādītājus. Kāpēc netika aprēķināta starpība? Līdz ar to daudzdzīvokļu mājas kopējais aprēķinātais ūdens patēriņš bija lielāks nekā faktiski notērētais, radās pārmaksa uz mana rēķina, kas tika sadalīta starp visiem mājas iedzīvotājiem. Vai tas ir normāli?

A
atbild:
22. aprīlī, 2020
Inese Helmane
LV portāls

Ar šīs problēmas izklāstu LV portālā šomēnes vēršaties otro reizi. Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas valdes priekšsēdētājs Ģirts Beikmanis Jums sniedza atbildi.

Neiepazīstoties ar dokumentiem, nav iespējams sniegt papildu atbildi. Ieteicams vērsties pēc kvalificēta advokāta palīdzības.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas