E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 18700
Lasīšanai: 2 minūtes
1
1

Par invaliditātes apliecības kavēšanos jāuzzina VDEĀVK

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
04. decembrī, 2019
Aļģirds

Šī gada novembra sākumā, 6. datumā, man bija jāierodas Zemnieku ielā 16, Rēzeknē, uz valsts Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu komisijas pieņemšanu un savas II invaliditātes grupas apliecības derīguma termiņa pagarināšanu. Vizītes laikā tika pieņemts lēmums, ka mana invaliditātes apliecība tiks piegādāta pa pastu. Piegādes termiņš: līdz šī gada 3. decembrim. Nu jau ir 4. decembris, bet invaliditātes apliecības vēl nav. Vai tiešām mūsu pasta nodaļa tik neadekvāti strādā, vai arī medicīnas darbiniekiem ir kādas sakaru problēmas, tādēļ viņi nevar ar mani sazināties personīgi?

A
atbild:
05. decembrī, 2019
Lidija Dārziņa
LV portāls

Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu valsts komisija (VDEĀVK) apliecību izsniedz, pamatojoties uz lēmumu par invaliditātes noteikšanu. Apliecību izsniedz komisijā uz vietas vai nosūta ierakstītā pasta sūtījumā, ievērojot personas iesniegumā norādīto vēlamo apliecības saņemšanas veidu.

Ja neesat saņēmis invaliditātes apliecību, jāsazinās ar komisiju, lai noskaidrotu situāciju. VDEĀVK Rēzeknes nodaļas tālrunis: 64622360. VDEĀVK informatīvais bezmaksas tālrunis: 80205009.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Šomēnes iespējams uzdot vēl 66 jautājumus. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas