DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

LU vebinārā palīdzēs pieteikties studijām maģistrantūrā   

FOTO: T.Grīnbergs

27. jūnijā plkst. 16.00 platformā Zoom notiks vebinārs, kurā Latvijas Universitātes (LU) pārstāvji soli pa solim skaidros pieteikšanās procesu maģistra līmeņa studijām. Pieteikšanās maģistrantūrai LU notiks no 1. līdz 12. jūlijam.  

Tiešsaistes vebināru vadīs LU Uzņemšanas nodaļas vadītāja Laila Jansone, kas pastāstīs par uzņemšanas nosacījumiem un uzņemšanas kārtību – šī gada LU absolventiem, citiem LU absolventiem, reflektantiem, kas absolvējuši citas augstskolas – katram uzņemšanas kārtība un nosacījumi ir nedaudz atšķirīgi. Tāpat L. Jansone atgādinās svarīgāko par nepieciešamajiem dokumentiem un iestājeksāmeniem, ja tādi konkrētajā studiju programmā ir paredzēti, kā arī pasākuma noslēgumā atbildēs uz interesējošajiem jautājumiem par uzņemšanu un studijām maģistrantūrā.  

“Studijas maģistrantūrā krasi atšķiras no studijām bakalaura līmenī. Iesākumā biju skeptiski noskaņota par savu izvēli turpināt studijas, tomēr šodien varu apgalvot, ka tas patiesi ir bijis labākais lēmums. Uzsākot studijas uzreiz pēc bakalaura studiju absolvēšanas, ir iespēja saņemt dažādus bonusus, kā arī noteikti vēlos iedrošināt ikvienu pamēģināt studijas maģistrantūrā – tas noteikti nebūs viegli, bet būs izzinoši un iegūtās zināšanas būs vērtīgas ne tikai karjeras izaugsmei, bet arī pašizaugsmei un sevis kā personības stiprināšanai. Pēc tam sagaida arī milzīgs gandarījums par paveikto. Iesaku apmeklēt šo vebināru, lai pieteikšanās procesā nesanāk netīšām palaist garām ko būtisku,” iesaka LU maģistra studiju programmas “Diplomātija” 2024. gada absolvente Auce Mūrniece. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI