DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

RTU Liepāja diplomu par augstāko izglītību saņem vairāk nekā divi simti absolventu 

Publicitātes foto

RTU Liepāja ir sācies izlaidumu laiks. Trīs dienās diplomu par augstāko izglītību saņems vairāk nekā divi simti absolventu.  

Visvairāk absolventu šogad ir studiju programmās «Jauno mediju māksla un dizains», «Rakstniecības studijas», «Vadības zinības», bet pirmā līmeņa augstākās izglītības programmu «Pirmsskolas skolotājs» absolvēs vairāk nekā piecdesmit jauno speciālistu. Tika sveikti divdesmit trīs bakalaura, maģistra un pirmā līmeņa augstākās izglītības studiju programmu absolventi. 

Sveicot absolventus, RTU Liepāja direktore Dace Medne vēlēja: «Mēs svinam svētkus izglītībai. Kāds saka, tā ir ceļamaize, kāds saka – vērtība vai biļete. Es saku, ka izglītība ir ceļa norādītājs, tās ir zināšanas un draugi, ko esat ieguvuši, ar ko varat iet tālāk. Vēlu, lai iegūtās zināšanas noder gan profesionālajā darbībā, gan ikdiena dzīvē.» 

Mācībspēki vēlēja nekad nebeigt mācīties, jo zināšanas ir jāpapildina visa mūža garumā. Absolventi no savas augstskolas atvadījās sirsnīgi, uzsverot, ka vislielākās vērtības ir laiks un zināšanas un sakot paldies saviem pasniedzējiem par zināšanām. 

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI