DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. jūnijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība
3
3

VSAC “Rīga” direktora amatā stājas Juris Saratovs

Labklājības ministre Evika Siliņa konkursa kārtībā ir iecēlusi Juri Saratovu par Valsts sociālās aprūpes centra “Rīga” (VSAC “Rīga”) direktoru . Jaunos darba pienākumus viņš sāk pildīt ar 2023. gada 26. jūniju.

Juris Saratovs dzimis 1962. gadā, Latvijas Universitātē ir ieguvis maģistra grādu vēsturē. Savas darba gaitas savulaik sācis kā Jumpravas vidusskolas direktors, vēlāk ieņēmis atbildīgus amatus dažādās valsts akciju sabiedrībās – bijis VAS "Latvijas gaisa satiksme" valdes priekšsēdētāja padomnieks, VAS „Latvijas Pasts” padomes priekšsēdētājs un padomes loceklis, VAS „Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs” valdes loceklis. Līdz jaunā amata ieņemšanai Juris Saratovs bija Ogres novada pašvaldības Dzīvokļu komisijas priekšsēdētājs.

Savā VSAC “Rīga” attīstības vīzijā Juris Saratovs norāda, ka šajā darbā galvenais ir klientu labbūtības nodrošināšana. Tādēļ svarīgi attīstīt jēgpilnus un pārdomātus risinājumus sociālo pakalpojumu jomā, centra infrastruktūras renovācijā un modernizācijā atbilstoši klientu vajadzībām, lai tuvākajā nākotnē VSAC “Rīga” kļūtu par mūsdienu prasībām atbilstošu iestādi, kas nodrošina profesionālu speciālistu sniegtus kvalitatīvus, ģimeniskai videi iespējami pietuvinātus sociālās aprūpes, sociālās rehabilitācijas un veselības aprūpes pakalpojumus.

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI