DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludina pieteikšanos pašvaldības aģentūras "Rīgas gaisma" direktora amatam

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Izsludināts atklāts konkurss uz pašvaldības aģentūras "Rīgas gaisma" direktora amata vietu.

Kandidātiem izvirzītās obligātās izglītības un profesionālās pieredzes prasības ir augstākā izglītība (vēlama inženierzinātnē, elektrozinībās), valsts valodas zināšanas C2 līmenī un angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī, nevainojama reputācija un vismaz triju gadu darba pieredze iestādes vadītāja, vadītāja vietnieka vai lielas struktūrvienības vadītāja amatā vai vismaz triju gadu darba pieredze kapitālsabiedrības valdes vai padomes locekļa amatā.

Tāpat no kandidātiem tiks prasīta izpratne par valsts pārvaldi, pašvaldības darbu un administratīvo procesu iestādē un izpratne par citiem ar darbības jomu saistītiem jautājumiem.

Interesenti dalībai konkursā var pieteikties līdz 30.septembrim.

Aģentūras galvenais uzdevums ir Rīgas pašvaldības īpašumā esošo pilsētas ceļu (ielu), laukumu, parku un citu objektu ārējās apgaismošanas tīklu ekspluatācija, remonts un to kvalitatīvo rādītāju uzlabošana.

Kopā Rīgā ir 1640 izgaismotas ielas, parki, skvēri, dzīvojamie masīvi. Aģentūra "Rīgas gaisma" apkalpo vairāk nekā 49 000 gaismas punktu (kopējā uzstādītā jauda 7500 kW), 37 000 balstu, 1900 km kabeļu un gaisa vadu līniju ap 4000 elektrisko sadales punktu. Aģentūra apkalpo arī 46 Rīgā uzstādītos elektriskos pulksteņus. Aģentūrā strādā 150 darbinieki.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI