DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība
1
1

LLKA turpinās vadīt Indulis Jansons, vietniece – piena kooperatīva “Viļāni” vadītāja Aija Kiserovska

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 13.aprīlī, tika aizvadīta Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas (LLKA) kopsapulce, kurā uz trim nākamajiem gadiem ievēlēja valdi deviņu locekļu sastāvā. Savukārt, valdes locekļi no sava vidus vienprātīgi izvirzīja un par LLKA valdes priekšsēdētāju ievēlēja līdzšinējo LLKA valdes priekšsēdētāju un graudu nozares kooperatīva “VAKS” vadītāju Induli Jansonu, savukārt, par viņa vietnieci ievēlēja piena kooperatīva “Viļāni” valdes priekšsēdētāju Aiju Kiserovsku.

Arī turpmāk, pārstāvot graudu nozari, darbu turpinās līdzšinējie LLKA valdes locekļi – kooperatīva “Durbes grauds” vadītājs Sandris Bēča un kooperatīva “Saimnieks V” valdes priekšsēdētāja Mārīte Ķikure.

Piena nozari valdes sastāvā pārstāvēs līdzšinējais LLKA valdes loceklis un kooperatīva “Piebalga” vadītājs Jānis Razminovičs, savukārt, no jauna valdē tika ievēlēts Eiropas kooperatīvās sabiedrības “SCE E-PIIM” Padomes loceklis Mārtiņš Neibergs.

Arī pārējās valdē pārstāvētajās nozarēs ir ievēlēti jauni valdes locekļi – augļu un dārzeņu nozarē turpmāk LLKA valdes sastāvā darbosies kooperatīvās sabiedrības “Mūsmāju dārzeņi” valdes priekšsēdētājs Edgars Brakše, mežsaimniecību pārstāvēs kooperatīva “Mežsaimnieks” vadītājs Grigorijs Rozentāls, bet gaļas, putnkopības un mājražotāju intereses LLKA valdē aizstāvēs mājražotāju kooperatīva “Kuldīgas labumi” vadītāja Gunita Šternberga.

Saskaņā ar LLKA apstiprināto valdes ievēlēšanas un darbības nolikumu, valdē tiek ievēlēti trīs pārstāvji no piena nozares kooperatīvu vidus, trīs pārstāvji no graudkopības kooperatīvu vidus un pa vienam no augļu un dārzeņu, mežsaimniecības un gaļas, putnkopības un mājražotāju kooperatīvu vidus.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI