E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 4443
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Nodokļi

VZD sniedz informāciju savas kompetences ietvaros

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
26. maijā, 2014
Irena Vikmane

Kā uz zemesgabala jaunieguvēju attiecināmi likuma "Par zemes reformu Latvijas Republikas pilsētās" 12.panta 2.1. daļas nosacījumi, ja jaunieguvējs nav šī likuma subjekts un šī likuma subjekta personiskās tiesības netiek mantotas saskaņā ar Civillikuma 704.pantu? Uz kāda normatīvā akta vai Senāta sprieduma pamata Jūs uzskatāt, ka jaunieguvējam pāriet likuma "Par zemes reformu Latvijas republikas pilsētās" subjekta personiskās tiesības?

A
atbild:
28. maijā, 2014
Vineta Vilcāne
speciāli LV portālam

Valsts zemes dienests (VZD) sniedz informāciju savas kompetences ietvaros publiski pieejamā apjomā, nesniedzot izvērstu normatīvo aktu analīzi vai juridisko konsultāciju. VZD kā valsts pārvaldes iestādes darbība noteikta Ministru kabineta noteikumos Nr.971 „Valsts zemes dienesta nolikums”. LV portāls sniedz atbildi uz jautājumu pēc būtības, ko paredz e-konsultāciju noteikumi un kas sadarbībā ar VZD tika sniegta e-konsultācijā Nr. 4409.

Ja vēlaties saņemt tiesību normu detalizētu skaidrojumu, ar šo jautājumu ir jāvēršas pie juridisko pakalpojumu sniedzējiem, kuri, izvērtējot situāciju, piedāvās labāko tiesiskās palīdzības veidu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas