E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 33404
Lasīšanai: 2 minūtes
3
3

Par invaliditātes ekspertīzes lēmumu un apliecības saņemšanu jāuzzina VDEĀVK

J
jautā:
24. jūlijā, 2024
Iveta

Labdien! 10.06.2024. iesniedzu dokumentus invaliditātes pagarināšanai, bet līdz pat šim brīdim neesmu uz norādīto adresi saņēmusi ne lēmumu, ne invalīda apliecību. Arī portālā Latvija.lv uzrādās, ka iesniegums ir izskatīts un lēmums pieņemts, bet to apskatīties nevar, ir redzami tikai vecie lēmumi, kuriem sen beidzies termiņš. Kur var redzēt pieņemto lēmumu? Kā lai es zinu, uz cik ilgu laiku man ir pagarināta invaliditāte? 

A
atbild:
26. jūlijā, 2024
Lidija Dārziņa
LV portāls

Dokumentus invaliditātes ekspertīzei var kārtot gan elektroniski, gan klātienē, gan pa pastu. Iesniegumā bija jānorāda, kādā veidā vēlaties saņemt lēmumu par invaliditātes termiņa pagarināšanu (e-adresē, klātienē vai pa pastu ierakstītā sūtījumā uz jūsu norādīto adresi) un invaliditātes apliecību (klātienē vai pa pastu ierakstītā sūtījumā uz jūsu norādīto adresi). 

Lai noskaidrotu, kā un kad saņemsiet lēmumu un invaliditātes apliecību, jāsazinās ar Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu valsts komisiju (VDEĀVK). 

Komisijas mājaslapā norādīts – konsultācijas par komisijas pakalpojumiem var saņemt, zvanot uz tālruņa numuru: 29 632 807; 67 614 885 vai rakstot uz e-pasta adresi konsultacijas@vdeavk.gov.lv. 

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Šomēnes iespējams uzdot vēl 86 jautājumus. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas