DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. februārī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Jaunu sezonu uzsāk Liepājas Universitātes studentu radio

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Liepājas Universitātē kopš 2019. gada septembra skan studentu radio SWH Spin. Katras darba dienas pēcpusdienā ēterā ir studentu veidotas programmas, notiek sarunas ar studijas viesiem, uzrunājot jauniešu auditoriju.

Ierobežojumu dēļ tādu laiku no studijas neskanēja arī studentu radio, bet, sākot ar februāri, viss ir atkal vecajās vietās. Divarpus gados ir mainījies studentu – ētera cilvēku sastāvs. Studenti beidz studijas un dodas tālāk, bet viņu vietu radio studijā ieņem atkal citi. Tiesa gan, ir raidījumu vadītāji, kuri ar darbu radio studijā ir saistīti tik cieši, ka turpina tajā darboties arī pēc studiju beigām. Tāda ir Signe Blumberga, kura ir studiju programmas “Kultūras vadība” absolvente, bijusi arī mārketinga projektu vadītāja Radio SWH Rīgā, bet atgriezusies atkal Liepājā un turpina darboties radio SWH Spin ēterā. Šobrīd Signe otrdienās un ceturtdienās vada raidījumu “Spinotēka”.

Kopš studentu radio aizsākumiem tajā darbojas arī Anna Žanete Riekstiņa, kuras pārraudzībā katru pirmdienas un trešdienas pēcpusdienu skan raidījums “Uzlādes stacija”. Gatavojoties ēteram pēc pārtraukuma, Žanete stāsta: “Esam tādu laiku atpūtušies, jo ierobežojumi ierobežoja arī mūsu skanējumu, bet esam smēlušies pa šo laiku jaunas domas un jaunas idejas, gatavi uzlādēt Liepāju un Ventspili, Maza baile par to, vai nav kas aizmirsies ir, bet muskuļu atmiņa strādā. Ar nepacietību gaidu atgriešanos studijā!”

Par SWH Spin sociālajiem tīkliem un mājaslapu atbild Marta Kļaviņa, kura ir komandas jaunpienācēja: “Mēs tikko esam sākušas sadarbību, bet jūtu, ka komanda ir draudzīga, un būs forši. Pieteicos konkursam uz radio, jo mācos dizainu Liepājas Universitātē un tās ziņāšanas noder, strādājot ar sociālajiem tīkliem. Ar nepacietību gaidu, kā viss notiks!”

Uzsākot jauno sezonu ar jauniem raidījumiem, radio paplašina skanējumu –  turpmāk tas būs dzirdams ne tikai Liepājā (94.6FM), bet arī Ventspilī (99.9FM) un, protams, jebkurā vietā pasaulē - www.radioswhspin.lv!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI