DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. janvārī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Liepājas Universitātē ziemas uzņemšanas būs

Publicitātes foto

Liepājas Universitāte izsludina ziemas uzņemšanu, sniedzot iespēju topošajiem studentiem iestāties četrās pamatstudiju neklātienes programmās: "Biznesa un organizācijas vadība", " Tūrisma un rekreācijas vadība", "Kultūras vadība" un "Pirmsskolas skolotājs". Pieteikšanās studijām notiks no 2. līdz 19. janvārim. 

 

Kādas ir izvēles iespējas programmās? 

  • Biznesa un organizācijas vadība: Šī programma sniedz iespēju iegūt plašas zināšanas par uzņēmējdarbības un vadības principiem. Studenti apgūs prasmes, kas nepieciešamas, lai veiksmīgi vadītu uzņēmumu vai organizāciju, izmantojot inovatīvas stratēģijas un risinājumus. Studijas notiek katru otro piektdienu un sestdienu. 
  • Tūrisma un rekreācijas vadība: Tūrisma nozare piedāvā plašas iespējas, un šī programma ļaus studentiem iegūt specifiskas zināšanas par tūrisma uzņēmējdarbību un vadību, kā arī ar veselību saistītu tūrismu. Apgūstot šo programmu, jaunieši kļūs par profesionāļiem tūrisma un rekreācijas nozarē, kas prasa radošumu un izpratni par pasaules kultūru dažādību. Studijas notiek sesiju veidā, viena sesija klātienē ilgst no pirmdienas līdz piektdienai, sestdienai vai svētdienai (atkarīgs no nodarbību plānojuma). Studiju gadā kopā ir sešas sesijas. 
  • Kultūras vadība: Kultūras nozare prasa radošumu un vadības prasmes. Šī programma piedāvā iespēju apgūt zināšanas par kultūras iestāžu vadību, pasākumu organizēšanu un mākslas nozares attīstību. Studijas notiek sesiju veidā, viena sesija klātienē ilgst no pirmdienas līdz piektdienai, sestdienai vai svētdienai (atkarīgs no nodarbību plānojuma). Studiju gadā kopā ir sešas sesijas. 
  • Pirmsskolas skolotājs: Programma piedāvā iespēju apgūt prasmes, kas nepieciešamas, lai strādātu ar bērniem un veicinātu viņu attīstību. Studenti iepazīsies ar pirmsskolas izglītības metodiķiem un praktiski pielietos iegūtās zināšanas. Studijas notiek sesiju veidā, viena sesija klātienē ilgst no pirmdienas līdz piektdienai, sestdienai vai svētdienai (atkarīgs no nodarbību plānojuma). Studiju gadā kopā ir sešas sesijas. 

Kā pieteikties ziemas uzņemšanai? 

Informācija par ziemas uzņemšanu ir pieejama šeit: https://www.liepu.lv/lv/1473/gribu-studet-2023 Uzsāc savu ceļu uz veiksmīgu nākotni Liepājas Universitātē!  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI