DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. decembrī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

13. decembrī stājas spēkā ziemas sezonas vilcienu kustības grafiks, atklāts jauns maršruts uz Krāslavu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vilcienu kustības pamatsarakstā no š.g. 13. decembra iekļauti jauni reisi, pagarinot divus līdzšinējos Rīga – Daugavpils ekspresreisus līdz stacijai Krāslava. Ērtākai pilsētas un stacijas sasniegšanai autobusa pieturās “Krāslavas AO” un “Krāslavas stacija” SIA “Daugavpils autobusu parks” nodrošinās vilciena atiešanai un pienākšanai pieskaņotus autobusu reisus. Pasažieru ērtībām būs pieejama arī vienota autobusa un vilciena biļete.

Vilciens maršrutā Krāslava-Rīga-Krāslava kursēs katru dienu, un tā atiešanas laiks no Krāslavas būs plkst. 5.48 no rīta. No Daugavpils šis vilciens aties ierastajā laikā – plkst. 6.22, bet Rīgā pienāks plkst. 9.00. Ceļā no Krāslavas līdz Rīgai vilciens pavadīs 3 stundas un 12 minūtes.  Savukārt vilciens no Rīgas aties plkst. 16.19 un Krāslavā pienāks plkst. 19.37, ceļā pavadot 3 stundas un 18 minūtes.

Vienreizējās vilciena biļetes cena maršrutā Rīga – Krāslava un Krāslava – Rīga būs 8.45 eiro. Iegādājoties vienoto biļeti autobusam un vilcienam, tiks piemērota 0.25 eiro braukšanas maksas atlaide no autobusa biļetes cenas un 0.20 eiro braukšanas maksas atlaide no AS “Pasažieru vilciens” biļetes cenas. Iegādājoties vienoto biļeti braucieniem vairākām dienām vai vienoto abonementa biļeti, tās cena tiks aprēķināta no vienotās biļetes vienam braucienam cenas.

Vienoto biļeti būs iespējams iegādāties tādam braucienam, kura maršruta sākums vai beigas ir autobusa pietura “Krāslavas AO”. Vienotās biļetes būs nopērkamas “Pasažieru vilciena” biļešu kasēs, vilcienā pie konduktora kontroliera vai pie autobusa vadītāja Krāslavā.

Vilcienu kustības sarakstā, kas stāsies spēkā 13. decembrī, nav paredzētas citas būtiskas izmaiņas, tomēr aicinām pasažierus sekot līdzi aktuālajam vilcienu kustības grafikam, jo atsevišķu vilcienu atiešanas un pienākšanas laiki ir mainīti par dažām minūtēm.

Elektroniskais vilcienu kustības saraksts, kas stāsies spēkā 13. decembrī ir apskatāms “Pasažieru vilciena” mobilajā lietotnē un www.pv.lv, jau ietver visas noteiktās izmaiņas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI