DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. aprīlī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
2
2

“Pasažieru vilciens” padomē ieceļ Imantu Paeglīti

AS “Pasažieru vilciens” (PV)  ārkārtas akcionāru sapulce 25. aprīlī padomes locekļa amatā uz pieciem gadiem ievēlēja Imantu Paeglīti. PV padomē viņa pienākumi būs saistīti ar finanšu jautājumiem, auditu, risku vadību un iekšējās kontroles sistēmām.

No 2018. līdz 2023. gadam Imants Paeglītis pildīja SIA “Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas” valdes priekšsēdētāja amata pienākumus, pirms tam no 2008. līdz 2018. gadam pildīja VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcijas” (CSDD) valdes locekļa amata pienākumus. Viņam ir ilggadīga pieredze darbā kā CSDD pilnvarotai personai SIA “Auteko & TUV Latvija”, SIA “Scantest” un SIA “Venttests”. No 1994. līdz 2008. gadam Imants Paeglītis pildīja dažādu amatu pienākumus CSDD.

Papildus no 2018. līdz 2023. gadam Paeglītis bija Latvijas Lielo slimnīcu asociācijas valdes loceklis, savukārt no 2014. līdz 2015. gadam – LRTK Stratēģijas padomes loceklis. No 2006. līdz 2008. gadam viņš bija Tirgus uzraudzības padomes loceklis.

Imantam Paeglītim ir profesionālais maģistra grāds uzņēmumu un organizāciju vadīšanā (MBA), kas iegūts Rīgas Biznesa skolā, un bakalaura grāds inženierzinātnēs, kas iegūts Rīgas Tehniskajā universitātē.

Imants Paeglītis izraudzīts par PV padomes locekli konkursa kārtībā.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI