DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rēzekni apmeklēja Valsts vides dienesta ģenerāldirektore E. Baklāne-Ansberga

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 6. augustā Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs tikās ar Valsts vides dienesta ģenerāldirektori Elitu Baklāni-Ansbergu un Rēzeknes reģionālās vides pārvaldes direktori Ēriku Ruskuli.

Tikšanās laikā tika apspriesta domes un Valsts vides dienesta sadarbība. Viena no svarīgākajām vizītes tēmām bija slūžu atjaunošana Rēzeknes upē. Rēzeknes pilsētas dome jau vairākus gadus cenšas saņemt atļauju atjaunojot slūžas, lai varētu regulēt ūdens līmeni Rēzeknes upē. Jau ziņojām, ka pilsētas dome ir uzsākusi projekta “Ūdens resursu ilgtspējīga izmantošana tūrisma attīstībā” īstenošanu, kas paredz Rēzeknes upes krastu un Krasta ielas sakārtošanu. Tomēr, ja nebūs iespējas atjaunot slūžas, tad neliels Krasta ielas un upes posms var palikt kā degradētā teritorija, un līdz ar to arī nevarēs sasniegt projektā paredzētos mērķus tūrisma attīstībā pilnā apjomā.

Tāpat tika pārrunāta Kovšu ezera parka izveide projekta “Atbalsts komercdarbības attīstībai, izveidojot Kovšu ezera parka darbībai nepieciešamo publisko infrastruktūru” ietvaros un SPA kompleksa būvniecība.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI