DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. martā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Informācija par NEPLP sēdi 28.martā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) 28.marta sēdē apstiprināja VSIA Latvijas Radio (LR) vidējā termiņa darbības stratēģiju 2019.-2022.gadam. NEPLP priekšsēdētāja vietnieks Ivars Āboliņš, uzsvēra, ka šis stratēģiskais redzējums Latvijas Radio darbībai un attīstībai laika posmā līdz 2022.gadam būs ļoti būtisks un pauda gandarījumu, ka LR beidzot ir apstiprināta darbības stratēģija un izpildīts valdes uzdevums ar kuru iepriekšējie LR vadītāji ilgstoši nespēja vai arī nevarēja tikt galā.

NEPLP sēdē pieņēma lēmumu apstiprināt gan VSIA Latvijas Televīzija, gan VSIA Latvijas Radio valdes 2018.gada mērķu un uzdevumu izpildes pārskatu.

NEPLP sēdē tika izskatītas četras administratīvā pārkāpuma lietas par konstatētajiem pārkāpumiem elektronisko plašsaziņas līdzekļu veidotajās televīzijas un radio programmās.

Padomes sēdē tika uzklausīti konkursa “Par 2019.gada Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu raidījumu veidošanu komerciālajos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos, kas raida televīzijas programmas” pretendenti. Lēmums par konkursa uzvarētāju tiks pieņemts līdz 9.aprīlim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI