DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. aprīlī, 2013
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Latvijas Universitāte rīko starptautisku konferenci par aktualitātēm projektu vadīšanā Baltijas valstīs

Publicēts pirms 11 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šī gada 12. aprīlī notiks otrā starptautiskā zinātniskā konference par aktualitātēm projektu vadīšanā Baltijas valstīs „Projektu vadīšanas nozares attīstība – prakse un perspektīvas”. Tajā ar referātiem uzstāsies eksperti un profesori no Vācijas, Krievijas, Polijas, Portugāles, Islandes, Irānas, Austrālijas, Serbijas, Apvienotiem Arābu Emirātiem, Slovākijas, Čehijas, Ukrainas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas. Konferences programmā atklāšanas plenārsēde, trīs paralēlās sesijas un noslēguma plenārsēde.

Konferences "Projektu vadīšanas nozares attīstība – prakse un perspektīvas" mērķis ir prezentēt un izdiskutēt dažādas projektu vadīšanas problēmas no zinātnisko pētījumu rezultātu rakursa, dibināt jaunus kontaktus un sadarbības tīklu starp jomas profesionāļiem, kā arī sniegt iespēju projektu vadītājiem uzlabot savas zināšanas un profesionālās iemaņas.

"Organizējot šo konferenci, vēlējāmies plašākai interesentu grupai prezentēt jaunākos zinātnisko pētījumu rezultātus projektu vadīšanas jomā, norādot uz priekšrocībām, kādas var tikt gūtas, uzņēmējdarbībā un valsts pārvaldē izmantojot projektu vadīšanas metodes," konferences idejas pamatlicēja Prof. Dr. oec. Žanete Ilmete.

Konferences plenārsēde noritēs 12. aprīlī no plkst. 10.00-12.00, LU Lielajā aulā, to atklās LU rektors Mārcis Auziņš. Galvenie plenārsēdes runātāji: Aleksandrs Antonovs (Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretārs) un tādi starptautiski jomas eksperti kā Prof. Dr. Dr. h.c. mult. Pēteris Roišs (Peter J. A. Reusch) (Dortmundes universitāte, Vācija) un praktiķi Marisa Silva (Marisa Silva) (Winning Management Consulting, Portugāle), Mārcis Nēliuss (Ventspils brīvostas pārvalde, Latvija).

Paralēlo sekciju darbs noritēs no plkst. 14:00- 17:30 par tēmām:

  1. Projektu vadīšanas standarti un jaunākās tendences;
  2. ES fondu projektu vadīšanas (ieviešanas) problēmas un risinājumi;
  3. Transporta, infrastruktūras, būvniecības, industriālo un IT projektu vadīšanas aspekti.

Konferenci organizē Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāte sadarbībā ar Projektu vadītāju profesionālo apvienību, un tās galvenie atbalstītāji ir SIA "Latvijas Mobilais Telefons" un Ventspils brīvostas pārvalde.

Konferences programma un izvērstāka informācija par konferenci meklējama konferences mājas lapā www.evf.lu.lv/pmconf2013

Par Latvijas Universitāti

Latvijas Universitāte dibināta 1919.gadā un ir lielākā un tradīcijām bagātākā augstākās izglītības iestāde Latvijā. Pašlaik visās 134 akreditētajās studiju programmās Latvijas Universitātē mācās vairāk nekā 16 000 studentu. Tās 13 fakultātēs un 21 institūtā strādā mūsu valsts vadošie speciālisti dabas, humanitārajās un sociālajās zinātnēs. Universitātes darbības mērķis ir kļūt par starptautiski atzītu Eiropas un pasaules nozīmes zinātnes universitāti, dodot ieguldījumu Latvijas tautsaimniecībā un sabiedrības ilgtspējīgā attīstībā.

Papildus informācija:
Silvija Bruņa, mob.tel. 29177161, E – pasts: silvija.bruna@lu.lv,
Emīls Pūlmanis, mob.tel.26896748, E– pasts: emils.pulmanis@lu.lv

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Universitātes Preses centrs
Tālr.: 67034329
E-pasts: info@lu.lv
Seko Latvijas Universitātei:
www.twitter.com/universitatelv
www.twitter.com/gribustudet
www.facebook.com/latvijasuniversitate
www.draugiem.lv/universitate/
www.youtube.com/user/universitatelv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI