E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 28554
Lasīšanai: 2 minūtes

Grozījumi Ceļu satiksmes likumā par ziņu sniegšanu VID lietota transportlīdzekļa reģistrācijas gadījumā vēl nav stājušies spēkā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
03. februārī, 2023
Ieva

Labdien! Vēlējos uzzināt precīzāku informāciju par pieņemto likumu par auto reģistrēšanu, ievedot Latvijā no citas valsts. Kā piemēru minēšu mopēdauto, kas pie mums tiek kvalificēts kā mopēds, ievedot, piemēram, no Somijas. Protams, tas nav jauns, vismaz 10–15 gadu vecs. Iepriekš reģistrēju visu informāciju (kur, kad, no kā pirku) CSDD, taču tagad man apgalvoja, ka ir jāsniedz ziņas VID. Kā tas patlaban notiek –, vai ir jāiet uz VID un jāsniedz visa informācija? Vai arī CSDD to nosūtīs VID? Jauns likums, bet nekur nav pieejams saprotams skaidrojums, kā tas tiek ieviests realitātē.

A
atbild:
03. februārī, 2023
Signe Laizāne
LV portāls

Ja vaicājat par likumprojektu “Grozījumi Ceļu satiksmes likumā”, kuru Ministru kabinets apstiprināja 2023. gada 31. janvārī, tad tas vēl jāskata likumdevējam Saeimā trīs lasījumos. Kad likumprojekts būs pieņemts Saeimā, izsludināts un stājies spēkā, būs arī iespējams sniegt atbildi par to, kā tas tiks piemērots.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Šomēnes iespējams uzdot vēl 78 jautājumus. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas