E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 14962
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: E-vide
1
25
1
25

E-iesniegums iestādei

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
02. augustā, 2018
Jānis

Labdien!
Zinu, ka caur www.latvija.lv portālu varu uzrakstīt iesniegumu Valsts policijai, bet tālāk par “Iesniegums iestādei” netieku. Man vajag uzrakstīt Cēsu valsts policijai. Vai varat uzrakstīt, kā to izdarīt?

A
atbild:
06. augustā, 2018
Linda Balode
LV portāls

Rakstisku iesniegumu iestādei var uzrakstīt elektroniski arī bez e-paraksta Latvijas valsts portālā, izmantojot e-pakalpojumu “E-iesniegums iestādei”. Atverot sadaļu “E-pakalpojuma kartīte” (nospiediet iepriekš iezīmēto hipersaiti), Jums ir jāveic autentifikācija jeb personas identitātes apliecināšana. Latvijas valsts portāls atbalsta šādus autentifikācijas veidus:

  • eID;
  • eParaksts, eParaksts mobile;
  • internetbankas – Swedbank; SEB, Citadele, Norvik Banka, Luminor (gan Nordea, gan DNB), MTB, PrivatBank, Rietumu, BlueOrange.

Jums ir jāuzspiež uz tā autentifikācijas veida, kuru esat izvēlējies lietot. Tālāk, pieņemot, ka tā ir kāda no internetbankām, Jums ir jāievada savas internetbankas lietotāja vārds un parole, kā arī papildu drošības līdzeklis (kodu karte, telefonā saņemta īsziņa vai mobilā aplikācija). Kad Jūs to būsiet izdarījis, Jūs atgriezīsieties Valsts pārvaldes pakalpojumu portālā “E-pakalpojuma izpildes forma”.

Jūsu priekšā parādīsies e-pakalpojuma “Iesniegums iestādei” noteiktie ierobežojumi un lietošanas nosacījumi. Teksta beigās Jums jāatķeksē, ka esat iepazinies ar norādīto informāciju un jānospiež “Tālāk”.

Pie iestādes atslēgvārdiem ierakstiet “policija”, no uznirstošo iestāžu nosaukumiem izvēlieties “LR IEKŠLIETU MINISTRIJAS VALSTS POLICIJA”. Vēršu uzmanību, ka “pa taisno” Valsts policijas Cēsu iecirknim elektroniski nav iespējams iesniegt šādu iesniegumu. Beigās jānospiež “Tālāk”.

Aizpildiet e-iesnieguma saturu un norādiet savu kontaktinformāciju. Kad esat aizpildījis, jānospiež “Tālāk”, jāpārbauda e-iesniegums un jāiesniedz. Beigās jāparādās tekstam – E-iesniegums ir iesniegts.

Labs saturs
25
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Šomēnes iespējams uzdot vēl 57 jautājumus. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas