DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Kaspars Briškens tiksies ar Vidzemes un Zemgales plānošanas reģiona attīstības padomēm 

Piektdien, 22. martā, satiksmes ministrs Kaspars Briškens tiksies ar Zemgales un Vidzemes plānošanas reģiona padomēm, lai pārrunātu aktualitātes sabiedriskā transporta jomā, plānotos darbus valsts autoceļu infrastruktūras attīstībā, kā arī citus ar transporta nozari saistītus jautājumus. 

Plkst. 10.00 Jēkabpils novada pašvaldībā satiksmes ministrs tiksies ar pašvaldības pārstāvjiem un reģiona attīstības nozares atbildīgajiem speciālistiem. Tikšanās laikā plānots pārrunāt sabiedriskā transporta aktualitātes, kā arī valsts autoceļu attīstības stratēģiju līdz 2040. gadam un tuvākajā laikā plānotos darbus līdz 2027. gadam. 

Savukārt plkst. 15.00 Alūksnē paredzēta ministra tikšanās ar Vidzemes plānošanas reģiona attīstības padomi, lai apspriestu transporta nozares aktualitātes saistībā ar Valdības rīcības plānu 2024. gadam, kā arī ceļu infrastruktūras, iedzīvotāju mobilitātes, sabiedriskā transporta un pasta pakalpojumu pieejamību. 

Ar Jēkabpils un Alūksnes apmeklējumu ministrs turpina tikšanos ar plānošanas reģiona attīstības padomes un pašvaldībām pārstāvjiem. Lai pārrunātu transporta nozares aktualitātes, šāda vizīte ministram jau ir bijusi Kurzemes plānošanas reģiona attīstības padomē. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI