DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. janvārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Noslēdzies konkurss uz Liepājas Liedaga vidusskolas direktora amatu

Publicitātes foto

Šodien Liepājas valstspilsētas pašvaldības domes  sēdē par Liepājas Liedaga vidusskolas direktori apstiprināja līdzšinējo skolas direktora pienākumu izpildītāju Aiju Grīnbergu.

Konkurss uz amatu tika izsludināts 2023.gada 1. decembrī, amatam bija pieteikušies pieci pretendenti, uz sarunu ar komisiju, kurā bija gan pašvaldības, gan Izglītības pārvaldes darbinieki, tika aicināti četri. Aija Grīnberga ieguva vislielāko punktu skaitu un saņēma augstāko vērtējumu, līdz ar to tika atzīta par piemērotāko kandidatūru apstiprināšanai Domes sēdē.  

A.Grīnbergai ir vairāk kā 20 gadu darba pieredze izglītības nozarē, strādājot vairākās izglītības iestādēs gan kā pedagogam tādos mācību priekšmetos kā fizika, matemātika, dizains un tehnoloģijas, u.c., gan strādājot kā Liepājas Liedaga vidusskolas direktora vietniekam izglītības jomā, kā arī no 2023.gada 1. septembra veicot iestādes direktora pienākumus. Pozitīvi vērtējama prasme strādāt komandā, sadarboties ar kolēģiem, audzēkņiem un viņu vecākiem, realizējot pārmaiņu vadību un sekmējot Vienotas skolas pieejas ieviešanu. Liedaga vidusskolas amata pienākumus A.Grīnberga uzsāks pildīt 29.janvārī.

Ieguvusi augstāko izglītību pedagoģijā (dabaszinātņu bakalaura grāds datorzinātnēs, informātikas skolotāja kvalifikācija), kā arī profesionālo maģistra grādu izglītībā un matemātikas skolotāja profesionālo kvalifikāciju,  profesionālo maģistra grādu izglītībā un vispārējās izglītības skolotāja fizikā profesionālo kvalifikāciju Liepājas Universitātē. Zināšanas papildinātas, apgūstot profesionālās pilnveides programmas, apmeklējot nozares kursus un seminārus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI