DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Rīt notiks CFLA seminārs par ES fondu aktualitātēm

Trešdien, 24. maijā, notiks tiešsaistes seminārs  “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā”, kur Centrālās finanšu un līgumu aģentūras un pieaicinātie eksperti informēs par aktualitātēm Eiropas Savienības (ES) fondu jomā.

Seminārā varēs uzzināt par ES fondu un AF aktualitātēm, Publisko iepirkumu likuma izmaiņām, iepirkumu praksi, kā arī Eiropas Prokuratūras lomu krāpšanas apkarošanā. Tāpat tiks sniegti skaidrojumi par horizontālā principa “Vienlīdzīgas iespējas” un komunikācijas un dizaina vadlīniju realizāciju. Seminārs tiek organizēts sadarbībā ar Finanšu ministriju, Labklājības ministriju, Iepirkumu uzraudzības biroju un Eiropas Prokuratūru.

To varēs vērot CFLA mājaslapā un CFLA Facebook kontā trešdien, 24. maijā, no plkst. 11.00 līdz 15.10. Informācija par darba kārtību - šeit. Seminārs ir bezmaksas.  CFLA seminārus “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā” rīko divas reizes gadā, apkopojot būtiskākās tēmas ES fondu jomā. Šī būs vienpadsmitā reize, kad notiek labās prakses seminārs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI