DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. janvārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Labklājības ministrijas parlamentārā sekretāra amatā iecelts Artjoms Uršuļskis

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No šīs nedēļas darbu labklājības ministres Evikas Siliņas komandā darbu uzsācis parlamentārais sekretārs Artjoms Uršuļskis.

Līdz šim Artjoms Uršuļskis bija politikas padomnieks ASV vēstniecībā Latvijā,  bijis konsultants Eiropas lietu komisijā Saeimā, kā arī profesionālo pieredzi guvis projekta koordinatora amatā Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības padomē sekretariātā.  

Labklājības ministres Evikas Siliņas biroju vada Madara Černauska, kura līdz šim pildīja Saeimas Administrācijas Juridiskā atbalsta nodaļas vadītājas vietnieces pienākumus, pirms tam ir bijusi Saeimas vecākā juriskonsulte, kā arī Saeimas priekšsēdētājas biedres biroja vadītāja.

Labklājības ministres padomnieces juridiskajos jautājumos pienākumus pilda Dace Kļaviņa, kura šobrīd pilda arī Ogres novada pašvaldības domes deputātes pienākumus un ir Sociālo un veselības jautājumu komitejas priekšsēdētāja.

Padomniece stratēģiskās komunikācijas jautājumos ir Ilze Čikule, kurai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze sabiedrisko attiecību vadībā gan valsts, gan privātā sektora uzņēmumos, un padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos ir Iveta Benhena-Bēkena, kura bijusi 13. Saeimas deputāte un līdz šim ir iesaistījusies dažādās sabiedriskajās iniciatīvās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI