DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. februārī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra
1
1

Laikmetīgi pasākumu formāti, jaunas pieejas un tehnoloģijas: nozares profesionāļi kursos iepazīstinās ar aktualitātēm pasākumu producēšanā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) no 2022. gada 16. februāra līdz 20. aprīlim aicina kultūras projektu vadītājus, pasākumu rīkotājus, festivālu producentus un organizatorus, kā arī pašvaldību kultūras nodaļu un kultūras centru vadītājus uz tālākizglītības kursiem “Laikmetīga pasākuma ABC” (32 akadēmiskās stundas). Pieteikšanās dalībai kursos līdz 10. februārim!

Kurss “Laikmetīgā pasākuma ABC” iepazīstina ar laikmetīgiem pasākumu formātiem, jaunām pasākumu rīkošanas pieejām un aktuālām domāšanas paradigmām. Nodarbību tēmas veidotas tā, lai aplūkotu dažādu tehnoloģisku risinājumu pielietošanu, veidojot jēgpilnu saturu, pārliecinātos par laikmetīgu tehnoloģisko risinājumu efektivitāti no pasākumu rīkotāju pieredzēm un konkrētu pasākumu rīkošanas piemēriem, kā arī iepazītu tehnoloģisku risinājumu lietošanas pamatprincipus. Kurss būs noderīgs gan jauniem, gan pieredzējušiem pasākumu rīkotājiem.

Nodarbības vada Latvijā atzīti profesionāļi ar lielu pieredzi mūsdienīga formāta pasākumu veidošanā: “Skudras Metropole” radošā direktore ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi pasākumu industrijā Gundega Skudriņa, kompānijas “NA” gaismu nodaļas vadītājs Normunds Blasāns, “KALVE STUDIJA” režisors, mākslinieks, scenāriju, koncepciju un animācijas autors Māris Kalve, zīmolu jomas, sponsorēšanas un pasākumu producēšanas jomas profesionāle Ļena Ferstere, Latvijas Pasākumu foruma direktors un “UNTITLED” pasākumu nodrošinājuma uzņēmuma vadītājs Mārcis Gulbis, viens no pieredzējušākajiem Latvijas multimediju māksliniekiem Roberts Rubīns, kā arī pasākumu producente Diāna Čivle.

Kursa ietvaros tiks analizēti konkrēti labāko Latvijas pasākumu producentu realizēto pasākumu un starptautisku pasākumu piemēri, kā arī būs iespēja klātienē apskatīt tehniskus risinājumus (ja to pieļaus epidemoloģiskie apstākļi).

Reģistrācija kursam līdz 2022.gada 10. februārim, aizpildot tiešsaistes pieteikuma formu: https://forms.gle/pYVC6UZRCV71CGcr7. Vietu skaits ierobežots!  

Dalības maksa kursā: 254.10 EUR. Kursu dalībnieki saņems LKA sertifikātu par tālākizglītības kursa (32 akadēmiskās stundas) apguvi.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI