DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Būs iespēja novērtēt jauno satiksmes shēmu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 12. jūlijā, norisinājās Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja Aleksandra Bartaševiča kārtējā preses konference, kurā viņš medijiem pastāstīja, ka jaunā transporta shēma, ņemot vērā iedzīvotāju ieteikumus, tiks koriģēta, bet augustā viedokli par to būs iespēja izteikt pašvaldības organizētā aptaujā. 

Priekšsēdētājs uzsvēra, ka gadījumā, ja vismaz 50% aptaujas dalībnieku ar shēmu būs apmierināti, tā tiks atstāta spēka, savukārt, ja vairākums to neatbalstīs, uz Domi tiks virzīts jautājums par  iepriekšējā sabiedriskā transporta satiksmes plānojuma atgriešanu.

Ceturtdien Rēzeknes pilsētas domes sēdes laikā tika uzklausīts arī SIA “Rēzeknes Satiksme” ziņojums, kurā uzņēmuma pārstāvji uzsvēra, ka visas sūdzības tiek fiksētas un iespēju robežās jaunā shēma tiek koriģēta. Priekšsēdētājs klātesošajiem norādīja, ka augustā Domes sēdē tiks skatīts galīgais shēmas variants, par kuru iedzīvotāji varēs nobalsot. Vairākums deputātu šādu variantu akceptēja.

Balsojumu plānots organizēt Rēzeknes pašvaldības oficiālajā mājas lapā www.rezekne.lv, kā arī pašvaldības laikrakstā “Rēzeknes Vēstnesis”.

Paust priekšlikumus vai saņemt konsultāciju par jauno maršrutu tīklu varat, zvanot uz tālr. 25697260, rakstot uz e-pasta adresi rezeknessatiksme@rezekne.lv; aktuālākā informācija par izmaiņām autobusu kustības grafikā pieejama vietnēs rezeknessatiksme.lv, rezekne.lv un uzņēmuma lapā sociālajā tīklā “Facebook”.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI