DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Norīkots nakts vilciens Operetes festivāla un “Kartupeļpalmas” apmeklētājiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 13. jūlijā, Ikšķiles brīvdabas estrādē notiks Trešā Starptautiskā Operetes festivāla kulminācija – GALĀ koncerts un Valšu vakars. Savukārt Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī šajā pašā vakarā uzziedēs “Kartupeļpalma”. Abu pasākumu apmeklētāju ērtībām AS “Pasažieru vilciens” ir norīkojusi īpašu vilcienu maršrutā Ogre - Rīga, kas naktī no 13. uz 14. jūliju Ikšķilē piestās plkst. 00.39, bet Salaspilī - plkst. 00.48. 

Vilcienu kustības saraksts ir papildināts ar reisu, kas naktī no 13. uz 14. jūliju plkst. 00.30 aties no Ogres, Operetes festivāla dalībniekus Ikšķilē vilciens uzņems plkst. 00.39, Salaspilī alternatīvās mūzikas festivāla “Kartupeļpalma” apmeklētāju ērtībām tas piestās plkst. 00.48, bet Rīgā vilciens pienāks plkst. 01.10.

Operetes festivāla norises vieta, Ikšķiles brīvdabas estrāde, atrodas aptuveni viena kilometra attālumā no dzelzceļa stacijas, un, dodoties kājām, ceļā jāpavada vien aptuveni 15 minūtes. Bet Nacionālais botāniskais dārzs Salaspilī, kur 13. jūlijā notiks “Kartupeļpama”, atrodas tieši blakus dzelzceļa stacijai. Aicinām arī turpceļam uz Ikšķili un Salaspili izvēlēties kādu no “Pasažieru vilciena” reisiem.

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un ērti iegādāties biļetes ir iespējams gan “Pasažieru vilciena” mājaslapā šeit, gan mobilajā lietotnē.

Biļetes uz Operetes festivālu Ikšķilē ir nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs, plašāka informācija par pasākumu pieejama www.operetesteatris.lv.

Plašāka informācija par festivālu “Kartupeļpalma” Salaspilī un ieejas biļetes ir atrodamas šeit.

Par PV

Uzņēmums ir dibināts 2001. gada 2. novembrī. Akciju sabiedrība Pasažieru vilciens ir vienīgais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu visā Latvijas teritorijā. AS Pasažieru vilciens ir patstāvīgs valsts īpašumā esošs uzņēmums. Eirobarometrs 2018. gada iedzīvotāju aptauja liecina, ka Pasažieru vilciens precizitāte un uzticamība ir augstākā Eiropā.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI