NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
15. novembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Tieslietas
12
12

Sumina tieslietu nozares izcilniekus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lidijai Dārziņai (no labās) un Gitai Kronbergai par būtisku ieguldījumu Tieslietu ministrijas, tieslietu sistēmas un Latvijas tiesību sistēmas attīstībā un starptautiskās sadarbības veicināšanā tieslietu jomā piešķirts Tieslietu ministrijas II pakāpes Atzinības raksts un “sudraba” spalva.

FOTO: Santa Sāmīte

Piektdien svinīgā ceremonijā Latvijas Universitātes Lielajā aulā tika pasniegti Tieslietu sistēmas un Tieslietu ministrijas apbalvojumi.

Kā LV portāls jau informēja, apbalvojumi piešķirti 99 tieslietu nozares pārstāvjiem, kā arī biedrības “Ezer” brīvprātīgajiem.

Apbalvoto skaitā ir arī trīs VSIA “Latvijas Vēstnesis” darbinieki: finanšu direktors Heino Spulģis, grāmatu projektu koordinatore un pārdošanas speciāliste Gita Kronberga, kā arī LV portāla nozares redaktore Lidija Dārziņa.

L. Dārziņai un G. Kronbergai par būtisku ieguldījumu Tieslietu ministrijas, tieslietu sistēmas un Latvijas tiesību sistēmas attīstībā un starptautiskās sadarbības veicināšanā tieslietu jomā piešķirts Tieslietu ministrijas II pakāpes Atzinības raksts un “sudraba” spalva. 

LV portāla nozares redaktore L. Dārziņa savā vairāk nekā 40 gadus ilgajā darba mūžā pieredzējusi dažādus laikus, priekšniekus un pildījusi dažādus darba uzdevumus. “Lidijai piemīt ass prāts, prasme redzēt “aiz fasādes” un augsta sociālā atbildība. Viņas uzdotie jautājumi speciālistiem ir kā profesionāļa saruna ar profesionāļiem,” Lidiju raksturo kolēģi, atzīstot, ka no viņas var mācīties ikviens. “Viņa ir klusa, sirsnīga, nopietna, diskrēta un šī vārda labākajā nozīmē mīl darīt darbu.”

Profesionalitāte, atbildība, precizitāte – šādas kvalitātes raksturo VSIA “Latvijas Vēstnesis” ilggadējo darbinieci G. Kronbergu, kura pēdējos gados pilda pārdošanas speciālistes un grāmatu projektu koordinatores amata pienākumus. G. Kronbergas ieguldījums, lojalitāte un kompetence ir svarīgs devums “Latvijas Vēstnesim”. “Emocionālā inteliģence un izkopta saskares kultūra – priekšnosacījumi labai sadarbībai ar klientiem,” par Gitu teic darbabiedri.

H. Spuļģim par nozīmīgu ieguldījumu Tieslietu ministrijas, tieslietu sistēmas un Latvijas tiesību sistēmas attīstībā un starptautiskās sadarbības veicināšanā tieslietu jomā piešķirts Tieslietu ministrijas I pakāpes Atzinības raksts un “zelta” spalva. “Heino ir viens no atslēgas cilvēkiem mūsu detalizētas stratēģijas plānošanā,” vērtē kolēģi. “Viņš ir ne tikai mūsu organizācijas finanšu stratēģis, bet arī viens no sirsnīgākajiem un izpalīdzīgākajiem kolēģiem.”

Labs saturs
12
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI