E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 17319
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Pirmsskola

Līdzfinansējums privātajam dārziņam un pieteikuma anketa Rīgas pašvaldībā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
19. jūnijā, 2019
Ilze

Vai joprojām varu saņemt līdzfinansējumu privātajam dārziņam, ja portāla eriga.lv sadaļā “Reģistrācija pirmskolai” atzīmēju, ka “nevēlos saņemt uzaicinājumu no Rīgas pilsētas pašvaldības pirmsskolas, jo saņemu pirmsskolas izglītības pakalpojumu privātā pirmsskolā vai bērnu uzraudzības pakalpojumu ģimenē”.

A
atbild:
20. jūnijā, 2019
Edīte Brikmane
LV portāls

Kā LV portālam norādīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde, līdzfinansējumu privātam bērnudārzam turpinās saņemt, ja arī būs ielikta atzīme ailē: “Nevēlos saņemt uzaicinājumu no Rīgas pilsētas pašvaldības pirmsskolas, jo saņemu pirmsskolas izglītības pakalpojumu privātā pirmsskolā vai bērnu uzraudzības pakalpojumu ģimenē.” Taču šāda atzīme nevar būt pieteikumam, ja bērns saņems līdzfinansējumu bērnu uzraudzības pakalpojumu sniedzējam jeb auklei.

Ja Jums ir papildu jautājumi, aicinām personīgi sazināties ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu pa tālr. 67026816 vai klātienē K. Valdemāra ielā 5, vai sociālā tīkla kontā facebook.com/rd.iksd.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas