E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 16051
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: E-vide
27
27

Piekļuve personiskajai informācijai portālā “latvija.lv” – tikai autentificējoties

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
07. janvārī, 2019
Kristine

Labdien! Gribētu zināt, es noformēju elektroniski maternitātes pabalstu, kur man pēc tam aplūkot atbildi, jo raksta, ka var redzēt mājaslapā www.latvija.lv sadaļā “Saņemtie e-pakalpojumi”, bet tādas sadaļas vairs nav, kā tad man un kur aplūkot atbildi? Iepriekš pateicos jums!

A
atbild:
08. janvārī, 2019
Lidija Dārziņa
LV portāls

Ja maternitātes pabalsta iesniegumā esat norādījusi, ka vēlaties lēmumu saņemt elektroniskā formā, lēmums būs atrodams portāla “www.latvija.lv” izvēlnē “Mana darba vieta” > “Saņemtie e-dokumenti”.

Izvēlne “Mana darba vieta” atrodas portāla labajā augšējā stūrī. Jānoklikšķina uz šīs norādes, atvērsies autentifikācijas rīki – e-paraksti, internetbanku logo. Kas Jums pieejams, to arī izmantojiet. Tikai autentificējoties varēsiet piekļūt saviem dokumentiem, jo tie (šajā gadījumā VSAA lēmums) tiek adresēti Jums personiski un citiem nav pieejami.

Kad nokļūsiet savā virtuālajā “darba vietā”, kurā ir Jūsu informācija, lūkojiet, zem kuras norādes atrodas VSAA lēmums. Citiem vārdiem sakot, klikšķiniet, kamēr atrodat Jums adresēto dokumentu. E-pakalpojumu aprakstos ne vienmēr visas veicamās darbības ir formulētas ļoti precīzi, tā, ka uzreiz viss skaidrs, tāpēc procesam jāpieiet radoši.

Ja tomēr kaut kas neizdodas, sazinieties ar Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūru. Informatīvais tālrunis: 64507020, ir arī elektroniskās saziņas iespējas.

Labs saturs
27
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Šomēnes iespējams uzdot vēl 73 jautājumus. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas