E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 15338
Lasīšanai: 2 minūtes

Pasažieru kategorijas, kuras Rīgā saņem braukšanas maksas atvieglojumus

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
18. septembrī, 2018
Lilita

Labdien! Vēlos noskaidrot:
1. Kāpēc Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas interešu izglītības un sociālās aprūpes un atbalsta personālam (BKUS sociālos pakalpojumu finansē Rīgas pašvaldības un labklājības departaments) 
netiek piešķirtas atlaides un atvieglojumi Rīgas pilsētas sabiedriskajā transportā? (Saistošie noteikumi nr. 89. “Par braukšanas maksas atvieglojumiem Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta tīklā”)
2. Vai braukšanas maksas atlaides pienākas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas interešu izglītības un sociālās aprūpes atbalsta personālam un veselības aprūpes personālam?
3. Kādi pienākas un ir paredzēti braukšanas maksas atvieglojumi Rīgas pilsētas sabiedriskajā transportā BKUS veselības aprūpes personālam?

A
atbild:
21. septembrī, 2018
Rīgas dome
Lita Brice, Labklājības departamenta Direktora biroja Klientu servisa nodaļas vadītāja

Rīgas domes saistošajos noteikumos Nr. 89 “Par braukšanas maksas atvieglojumiem Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu tīklā” noteiktas tās pasažieru kategorijas, kuras šobrīd var saņemt atvieglojumus. 

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca (BKUS) ir vērsusies pie Rīgas domes Labklājības departamenta ar lūgumu izvērtēt iespēju piešķirt atlaides sociāli mazāk aizsargātajiem iestādes darbiniekiem – medicīnas māsām un māsu palīgiem. Proti, šobrīd BKUS interešu izglītības un sociālās aprūpes un atbalsta personāls nav iekļauts atlaižu saņēmēju kategorijā. 

Vienlaikus BKUS interešu izglītības un sociālās aprūpes un atbalsta personāls var vērsties pie sava darba devēja jeb BKUS par darba pienākumu pildīšanai nepieciešamo atbalstu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas