DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Robežsargi mērojās spēkiem šaušanas sacensībās 

Publicitātes foto

4.oktobrī Valsts robežsardzes koledžā norisinājās Valsts robežsardzes čempionāta sacensības šaušanā. Cīņā par godalgotajām vietām piedalījās robežsargi no sešām komandām: Valsts robežsardzes koledžas, Viļakas, Daugavpils un Rīgas pārvaldēm, kā arī Ludzas pārvaldes, no kuras startēja divas komandas. Kopumā bija 29 dalībnieki. 

Robežsargi veica trīs vingrinājumus: “PPC 48” (Precision Pistol Competition 48), “Prezidents” un “DP-1”. Katrā vingrinājumā bija noteikts attālums, no kura tika veikti šāvieni — no 3 līdz 25 metriem. Vingrinājumu izpildes laiks bija ierobežots, un uzvarēja tie dalībnieki, kuri visus uzdevumus izpildīja visātrāk un visprecīzāk. 

Sacensībās komandu kopvērtējumā Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes komanda  izcīnīja 1.vietu, savukārt, 2.vietu ieguva Ludzas pārvaldes - 1 komanda un 3.vieta tika piešķirta Ludzas pārvaldes - 2 komandai. 

Šaušanas sacensību dalībnieki veiksmīgi startēja arī individuālajās disciplīnās. Vīriešu grupā 1.vieta tika piešķirta Normundam Mičulim (Viļakas pārvalde), 2.vieta - Uldim Grebežam (Ludzas pārvalde - 1) un godalgu par 3.vietu saņēma  Ivans Iščenko (Ludzas pārvalde - 1). 

Sieviešu grupā 1.vietu izcīnīja Bažena Miziša (Ludzas pārvalde - 1), 2.vietu ieguva  Amanda Sauša (Daugavpils pārvalde) un 3.vieta tika piešķirta  Evitai Jeromenokai (Daugavpils pārvalde). 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI