DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. jūlijā, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LDDK jautā: Vai no savām kļūdām var iemācīties vairāk nekā skolā? 

Publicitātes attēls

Neveiksmes, kļūdas un komiskas situācijas ir daļa no veiksmīgas uzņēmējdarbības, un par to ikviens varēs pārliecināties piektdienas vakarā sarunu festivālā LAMPA. Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) rīkotās programmas ietvaros lielo uzņēmumu pārstāvji dalīsies savos neveiksmju stāstos un tajos gūtajās mācībās neformālā sarunu vakarā “Vai no savām kļūdām var iemācīties vairāk nekā skolā?”, ko vadīs komiķis Edgars Bāliņš. 

“LDDK biedru vidū ir ne mazums Latvijas uzņēmējdarbības veiksmes stāstu, un es nešaubos, ka katrs lielais darba devējs ir izēdis savu pudu sāls, lai panāktu personīgo un sava uzņēmuma izaugsmi. Piektdienas sarunu vakarā ironizēsim par mācībām, kas gūtas reālā pieredzē, un ikvienam būs iespēja produktīvi pasmieties kopā ar mums,” aicina LDDK prezidents Andris Bite. 

Piektdien, 5.jūlijā no pl.19.30 līdz 21.00 sarunu festivāla LAMPA ietvaros Darba devēju teltī norisināsies neformāls sarunu vakars “Vai no savām kļūdām var iemācīties vairāk nekā skolā?”. Komiķa Edgara Bāliņa vadībā savos stāstos dalīsies augsta līmeņa uzņēmumu vadītāji: LDDK prezidents Andris Bite; AS “Balticovo” valdes loceklis, komunikācijas un attīstības direktors Toms Auškāps; SIA “STIGA RM” īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Andris Ramoliņš; AS “SEB banka” vadītāja Ieva Tetere; RIMI Baltic personāla direktors Mečislavs Maculēvičs; AS “Eco Baltia” līdzīpašnieks un valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs. 

Pasākums atklās cilvēcīgās neveiksmes un mācības, kuras viņi ir guvuši no tām. Klātesošajiem tas sniegs iespēju ieraudzīt iespējams ikdienā vienpusēji uztvertus un saprastus uzņēmējus, darba devējus, dos iedrošinājumu riskēt un uzvarēt izaicinājumus. 

“Svarīgi ir mācīties ne tikai no savām, bet arī no citu kļūdām, un vēlams tās neatkārtot. Manuprāt, mums jādzird gan veiksmes stāsti, kas iedvesmo, gan neveiksmes, kas ļauj mācīties. Jautājums ir - vai vairāk alkstam iedvesmu vai pieredzi, kas gūta kļūdoties? Uzskatu, ka šis sarunu vakars būs lieliska iespēja dzirdēt pieredzes bagātu cilvēku profesionālo kļūdu stāstus, lai tajos gūtās mācības klausītāji izmantotu arī savās dzīvēs,“ pauž AS “Balticovo” valdes loceklis Toms Auškāps. 

LDDK divu dienu programma sarunu festivālā LAMPA ir iespējama, pateicoties LDDK biedriem: mūsu lieldraugiem - AS “Laflora” un AS “CleanR Grupa”; sarunu pasākumu atbalstītājiem -  SIA “Karavela”, SIA “STIGA RM”, AS “Balticovo”, AS “SEB banka” un “RIMI Latvia”, kā arī sadarbības partneriem: Latvijas Bankai un domnīcai “LaSER”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI