DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. maijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Rīgas bāriņtiesa piedāvā pirms mediācijas konsultācijas

27. un 30. maijā Rīgas valstspilsētas pašvaldības bāriņtiesa aicina uz pirms mediācijas konsultācijām “Mediācijas dienas 2024” ietvaros.

Rīgas bāriņtiesa pirmo reizi piedāvās bezmaksas pirms mediācijas konsultācijas, lai iedzīvotāji labāk izprastu, kas ir mediācija, un kā tā var palīdzēt konfliktu risināšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanā. Speciālisti mediāciju iesaka kā vienu no veidiem miermīlīgai vecāku domstarpību par bērnu aprūpes jautājumiem risināšanai, bet mediācijai ir arī dažādi citi izmantošanas mērķi. Pirms mediācijas konsultācijas bez iepriekšēja pieraksta notiks Rīgas bāriņtiesā Tērbatas ielā 69, un tās sniegs sertificēta mediatore Marija Ļeonova: 27.maijā plkst.15.00 – 19.00 (notiks 109.telpā) un 30.maijā plkst.9.00 – 12.00 (notiks 105.telpā), bet sertificēta mediatore Diāna Kožemjakova 27.maijā plkst.14.- 18.00 (notiks 109.telpā).

No 27. līdz 31.maijam visā Latvijā ar moto “Risini konfliktu gudri” notiks Mediācijas dienas, kurās ikviens varēs uzzināt par šī procesa iespējām savā dzīvē un darbā, apmeklējot gan bezmaksas klātienes, gan attālinātas pirms mediācijas un mediācijas konsultācijas, lekcijas un diskusijas, speciālisti būs pieejami arī dažādās Latvijas tiesās. “Mediācijas dienas 2024” organizē Sertificētu mediatoru padome, šogad atzīmējot 20 gadu mediācijas pastāvēšanu Latvijā.

 

 

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI