DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

KNAB vadība ar Ministru prezidenti Eviku Siliņu pārrunā pretkorupcijas jomas aktualitātes

Šodien, 14. februārī, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jēkabs Straume ar vietniekiem un citiem darbiniekiem tikās ar Ministru prezidenti Eviku Siliņu. Tikšanās laikā pārrunāti KNAB pērnā gada darbības rezultāti, kā arī izvirzītās prioritātes un turpmāk plānotie pasākumi korupcijas novēršanā un apkarošanā.

Tikšanās laikā gan KNAB priekšnieks, gan premjere pauda pārliecību, ka korupcijas izskaušanā svarīga loma ir riskos balstītā pieejā un prevencijā, tostarp skaidrojot tiesībaizsardzības iestāžu darba specifiku un pilnveidojot sabiedrības izpratni par pretkorupcijas jautājumiem.

KNAB priekšnieks Jēkabs Straume: “KNAB vadības tikšanās ar premjerministri Eviku Siliņu bija vērtīga valsts pretkorupcijas mērķu definēšanai un prioritātēm. Premjerministre sniedza skaidru vīziju par nepieciešamajām darbībām un uzlabojumiem korupcijas novēršanas un apkarošanas jomā. Novērtēju premjeres atbalstu KNAB darbam!”

Ministru prezidente savā uzrunā KNAB darbiniekiem veltīja atzinīgus vārdus par vadošās pretkorupcijas iestādes ieguldījumu valsts drošības stiprināšanā un gatavību efektivizēt korupcijas apkarošanu, pārņemot Valsts ieņēmumu dienesta Iekšējās drošības pārvaldes izmeklēšanas funkcijas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI