DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. janvārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

LU 82. konferenci atklās NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts

8. februārī Latvijas Universitātes (LU) 82. starptautisko zinātnisko konferenci ar priekšlasījumu “Kā komunicēt mūsu nākotnes drošību?” atklās NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts. 

Strauji mainīgā drošības vide ir viens no mūsdienu izaicinājumiem, tomēr – vai vienīgais? Diskusijas gaitā J. Sārts pievērsīsies jauno tehnoloģiju sniegtajām iespējām un izaicinājumiem informācijas telpā, kā arī zinātnes lomai mūsdienu ģeopolitiskajos apstākļos.  

Atklāšanas plenārsēde ir atvērta ikvienam interesentam. Klausītāji tiek aicināti apmeklēt plenārsēdi 8. februārī plkst. 12.00 LU Mazajā aulā, Raiņa bulvārī 19. Būs pieejama arī plenārsēdes tiešraide LU mājaslapā www.lu.lv. 

LU konference ir kļuvusi par neatņemamu Latvijas zinātniskās dzīves sastāvdaļu, kas nes līdzi gandrīz gadsimtu ilgas tradīcijas. Tradicionāli konferences darbs tiek organizēts sekciju sēdēs četros zinātņu nozaru blokos: dabas zinātnēs, humanitārajās zinātnēs, medicīnas un veselības zinātnēs, sociālajās zinātnēs un starpdisciplināri, ietverot plašu tēmu klāstu, kas aptver nozīmīgus pētniecības virzienus un inovācijas jomas. Konference notiks no janvāra līdz pat aprīlim. 

No 31. janvāra LU radio NABA raidījumā “Nabarīts” katru trešdienu plkst. 8.20 klausītāji varēs iepazīties ar konferences aktualitātēm – studijā viesosies pētnieki, kuri pastāstīs vairāk par savu zinātņu sekciju, iezīmēs pētījumu rezultātus un aicinās arī interesentus apmeklēt konferences sekciju kā klausītājiem. 

Programma pieejama konferences mājaslapā. 

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI