DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. janvārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ārlietu ministrs iepazīsies ar “Patria” bruņumašīnu ražotnes tapšanas gaitu Valmierā

2024. gada 17. janvārī ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš dosies reģionālajā vizītē uz Valmieru, kur iepazīsies ar SIA "Defence Partnership Latvia" nomātās ražotnes tapšanas gaitu, tiksies ar Valmieras novada pašvaldības domes vadību un Vidzemes Augstskolā ar studentiem un Eiropas Parlamenta Vēstnieku skolas dalībniekiem diskutēs par Eiropas Savienības un ārpolitikas aktualitātēm.

Bruņumašīnu "Patria" ražotnes izveide Valmierā plānota, sadarbojoties Latvijas un Somijas uzņēmumam  SIA "Defence Partnership Latvia", paplašinot “Patria” ražošanas apjomus Latvijā. Jau vēstīts, ka vizītes laikā Somijā pērnā gada decembrī K. Kariņš apmeklēja uzņēmuma "Patria Oyj" ražotni, kur ar uzņēmuma pārstāvjiem pārrunāja turpmākās sadarbības iespējas.

Ārlietu ministrs vizītes laikā tiksies ar Valmieras novada pašvaldības domes vadību, savukārt Vidzemes Augstskolā ar studentiem un Eiropas Parlamenta Vēstnieku skolas dalībniekiem no Valmieras Pārgaujas Valsts ģimnāzijas diskutēs par Eiropas Savienības un ārpolitikas aktualitātēm.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI