DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. janvārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Pieaug pasažieru skaits, kuri “Rīgas satiksmes” sabiedriskā transporta biļetes iegādājas viedtālrunī   

2023. gada laikā būtiski pieaudzis to pasažieru skaits, kuri Rīgas sabiedriskā transporta biļetes par pilnu cenu iegādājas viedtālrunī. Patlaban jau 33% pasažieru, kuri izmanto “Rīgas satiksmes” autobusus, trolejbusus un tramvajus, biļetes iegādājas tiešsaistes režīmā – viedtālrunī, tādējādi taupot savu laiku.  

Pasažieriem, neatkarīgi no tā, vai tiek izmantota koda, dienas, laika vai mēneša biļete, tā ir jāreģistrē uzreiz, iekāpjot Rīgas sabiedriskajā transportā.  Tāpat biļetes reģistrācija jāveic atkārtoti, iekāpjot citā transporta līdzeklī.  

Koda biļete ļauj veikt norēķinus par braucieniem Rīgas sabiedriskajā transportā ar viedtālruni tiešsaistes režīmā un šis iegādes veids darbojas paralēli esošajai e-talonu sistēmai. Lai lietotu koda biļeti, klientiem savā viedtālrunī jālejupielādē mobilā lietotne. Plašāk: https://www.rigassatiksme.lv/lv/biletes/koda-bilete/  

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI