DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. novembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Tiešsaistes seminārā iepazīstinās ar lietotnes "LVM GEO Mobile" izmantošanas iespējām

“LVM GEO Mobile” ir viena no iecienītākajām karšu lietotnēm Latvijā – to izmanto vairāk nekā 130 tūkstoši lietotāju gan darbam, gan atpūtai. Lai uzzinātu vairāk par lietotnes iespējām un to izmantošanu, ikviens interesents aicināts pievienoties tiešsaistes semināram, kas šoreiz būs veltīts mērīšanas rīkiem, datu pievienošanai un dalīšanos ar tiem, datu eksportu un importu lietotnē. LVM GEO seminārs notiks ceturtdien, 23. novembrī plkst. 15.00–16.30 tiešsaistē, MS Teams vidē.

Pievienoties tiešsaistes semināramhttps://ej.uz/LVMGEO_seminars3

““LVM GEO” lietotne nepārtraukti attīstās, paplašinot tās lietošanas iespējas. Tāpēc tiešsaistes semināri ir veids, kā varam pavēstīt par lietotnes piedāvāto funkcionalitāti un  aktuālajiem uzlabojumiem iespējami plašākam interesentu lokam - gan profesionāļiem, gan dabā gājējiem. Šis būs jau trešais tiešsaistes seminārs, kura laikā iepazīstināsim ar mērīšanas rīkiem, datu pievienošanu un to nolasīšanu, dalīšanos ar datiem,” skaidro “LVM GEO” ģeotelpisko risinājumu projektu vadītāja Dana Spulle.

Tiešsaistes semināra laikā būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus!

LVM GEO platforma, kura sākotnēji tika izstrādāta “Latvijas valsts meži” iekšējām vajadzībām un jau gadiem atbalsta uzņēmuma biznesa procesus, tiek piedāvāta ieviešanai arī citos uzņēmumos.

Pirmā semināra ierakstu, kas notika septembra beigās, par lietotnes pamata darbībām:

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI