DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. novembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Ādažos, Berģos, Carnikavā, Jēkabpilī un Ropažos būs skatāmas fotoizstādes “ESMU KARAVĪRS”

FOTO: Publicitātes foto

Sauszemes spēku Mehanizētā kājnieku brigāde aicina interesentus līdz 30. novembrim apmeklēt fotoizstādes “ESMU KARAVĪRS” Ādažos, Berģos, Carnikavā, Jēkabpilī un Ropažos.

Izstādēs būs redzamas 40 fotogrāfijas, kuras uzņēmuši militārie fotogrāfi. Tās atspoguļos Nacionālo bruņoto spēku un sabiedroto karavīru ikdienu un emocijas dažādās militārajās mācībās. Sabiedroto klātesamība un apmācību process kopā ar Nacionālo bruņoto spēku karavīriem apliecina Nacionālo bruņoto spēku kaujas spēju attīstību un gatavību aizsargāt Latviju.

Jēkabpilī, Krustpils kultūras centrā būs skatāma kaprāļa Naura Dorobļaja fotoizstāde ar atklāšanu 1. novembrī plkst. 17.30. Savukārt Ādažu kultūras centra Vēstures un mākslas galerijā fotoizstādes atklāšana paredzēta 10. novembrī plkst. 18.30. Nauris dienestā ir jau 10 gadus un pēdējos četrus gadus ikdienā lielākoties redzams ar fotokameru rokās, pildot militārā fotogrāfa pienākumus, un ir ļoti plaša profila speciālists.

No 1. līdz 20. novembrim Kultūras centrā “Berģi” būs skatāmas militārā fotogrāfa dižkareivja Kaspara Lejnieka uzņemtās fotogrāfijas. Savukārt no 11. līdz 30. novembrim Kaspara fotogrāfijas būs skatāmas Ropažu kultūras centrā, kur 15. novembrī plkst. 18.30 interesenti aicināti uz tikšanās vakaru ar karavīriem. Kaspars dienestā ir no 2020. gada. Kā militārais fotogrāfs iemantojis uzticību lielisku fotogrāfiju uzņemšanā.

Savukārt Carnikavā, tautas namā “Ozolaine” līdz 30. novembrim jau skatāma izstāde ar Kanādas militāro fotogrāfu uzņemtajām fotogrāfijām.Ieeja izstādēs ir bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI