DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. janvārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Latvijas Banka anulē akciju sabiedrībai "AIFP Baltic Asset Management" izsniegto licenci

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Bankas uzraudzības komiteja 18. janvārī pieņēma lēmumu anulēt akciju sabiedrībai "AIFP Baltic Asset Management" izsniegto licenci alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldnieka darbībai.

Šāds lēmums pieņemts, pamatojoties uz akciju sabiedrības "AIFP Baltic Asset Management" iesniegumu ar lūgumu anulēt tās licenci alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldnieka darbībai.

Saskaņā ar Latvijas Bankas rīcībā esošo informāciju akciju sabiedrība "AIFP Baltic Asset Management" ir pilnībā nokārtojusi saistības pret klientiem.

Lēmums par licences anulēšanu stājas spēkā ar dienu, kad tas paziņots akciju sabiedrībai "AIFP Baltic Asset Management".

Latvijas Bankas uzraudzības komiteja darbu sāka 2023. gada janvārī līdz ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas integrāciju Latvijas Bankā. Uzraudzības komiteja īsteno finanšu tirgus un Latvijas Bankas uzraudzīto finanšu tirgus dalībnieku uzraudzības stratēģiju, izsniedz, aptur un anulē speciālās atļaujas (licences) darbībai finanšu tirgū un pilda citus ar finanšu tirgus un tā dalībnieku darbības uzraudzību saistītus uzdevumus, kas noteikti uzraudzības komitejas nolikumā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI