DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. decembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs tiksies ar lidostas “Rīga” vadību

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 29. decembrī, satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs tiekas ar lidostas “Rīga” vadību, lai iepazītos ar lidostas darbību un aktualitātēm.

“Ņemot vērā ģeopolitiskos izaicinājumus, Latvijas aviācijas nozarei ir jāatrod veids, kā  ilgtspējīgi attīstīties. Mums ir labs potenciāls izaugsmei, lai nostiprinātu pozīcijas Baltijā un Ziemeļeiropā. Aviācijas nozares konkurētspējas kontekstā nozīmīga loma ir lidostai “Rīga”, kas dod pozitīvu pienesumu arī Latvijas tūrisma industrijas attīstībai,” uzsver Vitenbergs.

Tikšanās ietvaros ministrs ar lidostas “Rīga” vadību pārrunās šī gada veikumu, lidojumu prognozes 2023. gadam un lidostas vidējā termiņa darbības stratēģijas aktualizāciju. Tāpat ministrs plāno iepazīties ar lidostas “Rīga” galvenajiem attīstības projektiem. “Es augstu vērtēju lidostas “Rīga” sniegumu un uzņēmuma vadības apņemšanos sasniegt klimata neitralitāti līdz 2050. gadam. Transporta radīto izmešu daudzuma samazināšana ir mūsu lielākais izaicinājums, un tas attiecas arī uz aviācijas nozarē strādājošiem uzņēmumiem,” norāda ministrs.

Pēc sarunas ar lidostas vadību ministram plānota lidostas teritorijas apskate.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI