DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. janvārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Mainās Autotransporta direkcijas pagaidu valdes sastāvs 

Trešdien, 31. janvārī, mainīts VSIA “Autotransporta direkcija” (ATD) pagaidu valdes sastāvs. Par pagaidu valdes locekli ievēlēts Satiksmes ministrijas (SM) Autoceļu infrastruktūras departamenta direktors Tālivaldis Vectirāns, bet priekšsēdētājs pagaidu valdei paliek līdzšinējais – Artūrs Caune. 

Šodien SM notika ATD dalībnieku sapulce, kurā pieņēma lēmumu par pagaidu valdes sastāva maiņu, jo līdzšinējā pagaidu valdes locekle Svetlana Mjakuškina iesniegusi paziņojumu par amata atstāšanu. 

Ievēlētajam pagaidu valdes loceklim Tālivaldim Vectirānam ir ilglaicīga pieredze satiksmes un transporta jomā. Viņš ir bijis Transporta būvju uzturēšanas un būvniecības pārvaldes priekšnieks Rīgas domes Satiksmes departamentā. Šobrīd strādā Satiksmes ministrijā, kur viņa pienākumos ir ilgtspējīgas valsts politikas izstrāde un īstenošana transporta nozares autosatiksmes apakšnozarē – autoceļu un ceļu infrastruktūras satiksmes drošības jomā. Vectirāns ieguvis inženiera profesionālo maģistra grādu Latvijas Lauksaimniecības universitātē.  

Šobrīd notiek atklāts konkurss uz ATD valdes priekšsēdētāja amatu, kā arī diviem valdes locekļa (ar kompetenci pakalpojumu nodrošināšanas jautājumos autopārvadājumu jomā; ar kompetenci sabiedriskā transporta un risku vadības jomā) amatiem. Atlases un novērtēšanas procesu īsteno nominācijas komisija sadarbībā ar personāla atlases konsultantu SIA “Astral Executive Search”. 

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI