DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. jūlijā, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija pasniedz apbalvojumu biedrībai “BEZVĒSTS.LV”

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Valsts policija atzinīgi novērtē biedrības “BEZVĒSTS.LV” sniegto ieguldījumu sabiedrības labā un izsaka atzinību par ilggadējo un veiksmīgo sadarbību bezvēsts pazudušu personu meklēšanā!

Pagājušajā nedēļā Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks, Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins, Kriminālizmeklēšanas pārvaldes Slepkavību atklāšanas un personu meklēšanas nodaļas priekšnieks Romāns Jašins un Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1. biroja 2. nodaļas priekšnieks Deniss Judajevs  pateicībā par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas Valsts policijas uzdevumu īstenošanā, sadarbības veicināšanā, kā arī par ieguldījumu bezvēsts pazudušu personu meklēšanā biedrībai “BEZVĒSTS.LV” un tās vadītājam Aleksandram Faminskim svinīgā sanāksmē pasniedza Valsts policijas apbalvojumus.

 “Valsts policijai ar “BEZVĒSTS.LV” ir izveidojusies brīnišķīga sadarbība nu jau daudzu gadu garumā. Vēlamies pateikties jūsu komandai par entuziasmu un pašaizliedzību, veltot savu brīvo laiku, resursus ārkārtīgi svarīgam un labam darbam. Mēs novērtējam, ka līdzās policijai ikdienā strādā cilvēki ar atvērtu sirdi, kuri izprot cilvēku dzīvības vērtību un steidz palīgā viņu glābšanā – brīžos, kad katra sekunde un minūte ir no svara. Kopīgiem spēkiem varam izdarīt lielas lietas un par to liecina arī veiksmes stāsti un izglābtās dzīvības,” novērtējot sadarbības partneru ieguldījumu, uzsvēra Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Biedrības darbības laikā tās vadītājs Aleksandrs Faminskis ar savu komandu un atbalstītājiem ir pierādījuši sevi kā atsaucīgus, zinošus un profesionālus sadarbības partnerus. Biedrība nepieciešamības gadījumā sniegusi atbalstu Valsts policijai jebkurā diennakts laikā – ar cilvēku resursiem, tehniskiem līdzekļiem, speciāli apmācītiem suņiem, kā arī sniedzot informāciju plašsaziņas līdzekļiem un interneta vidē, lai palīdzētu aptvert pēc iespējas plašāku sabiedrības daļu un veicinātu personu atrašanu.

Valsts policija sadarbojas ar biedrību “BEZVĒSTS.LV” no 2014. gada 29. jūlija un teju astoņu gadu veiksmīgas sadarbības laikā tikušas gan glābtas neskaitāmas cilvēku dzīvības, gan atrastas bojā gājušas bezvēsts pazudušas personas. Biedrības profesionalitāte, atsaucība un cilvēciskums ir ļoti liels ieguvums gan sabiedrībai kopumā, gan Valsts policijai kā sadarbības partneriem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI