DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. aprīlī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Kurzemes reģiona uzņēmumiem iespēja saņemt konsultācijas starptautiskai attīstībai

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kurzemes plānošanas reģions sadarbībā ar Gateway & Partners organizē mentoringa sesijas uzņēmumiem sava biznesa starptautiskai attīstībai, kas pieejamas projekta “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Kurzemes plānošanas reģionā” ietvaros. Aicinām izmantot iespēju - pieteikties līdz 6.maijam, aizpildot anketu tiešsaistē, un laikā no šī gada maija līdz jūnijam saņemt profesionālu konsultāciju eksporta un biznesa jautājumos. Galvenās prasības uzņēmējiem šī atbalsta saņemšanai: vēlme attīstīt savu biznesu, atbilstība de minimis atbalsta saņemšanas prasībām, kā arī uzņēmējam vai tā struktūrvienībai jābūt reģistrētam Kurzemes plānošanas reģionā.

Šī ir jau otrā projekta ietvaros piedāvātā bezmaksas mentoringa sesija Kurzemes reģiona uzņēmējiem. Pērnā gada izskaņā eksporta speciālista, biznesa attīstības konsultanta, grāmatveža un jurista konsultācijas saņēma 13 Kurzemes reģionā reģistrēti uzņēmumi, pārstāvot tādas nozares kā informācijas tehnoloģijas, pārtikas ražošana, kokapstrāde, pasažieru pārvadājumi, farmācija, dažādu nozaru konsultācijas un citas.

Mentoringa sesijas uzņēmējiem tiek organizētas projekta Nr. LV-LOCALDEV0004 “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Kurzemes plānošanas reģionā” ietvaros. Projektu finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija, izmantojot Eiropas Ekonomikas zonas grantus finanšu instrumenta 2014. – 2021.gada perioda programmas “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība” ietvaros. Projekta mērķis ir mazināt sociāli ekonomiskās attīstības līmeņa atšķirības un nodrošināt līdzsvarotu attīstību Kurzemes plānošanas reģionā, veicinot uzņēmējdarbības attīstību.

Vairāk informācijas par projektu: 

Plašāka informācija par projektu Nr. LV-LOCALDEV-0004 “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Kurzemes plānošanas reģionā” (”Entrepreneurship in Kurzeme”) un atbalsta iespējām uzņēmumiem pieejama Kurzemes plānošanas reģiona mājas lapā un https://eeagrants.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI