DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. februārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Aicinām piedalīties Rīgas Zoodārza tirdzniecības vietu nomas tiesību izsolē

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Rīgas Nacionālais Zooloģiskais dārzs aicina labākos un interesantākos Latvijas uzņēmējus pieteikties vasaras tirdzniecības vietu izsolei. Vietā, kur pulcējas tik daudz rīdzinieku un pilsētas viesu, nepieciešama gan ēdināšana, gan specifiski suvenīri. Mēs uzņēmējiem piedāvājam vietu un ceram uz viņu radošajām idejām! Mūsu kopējs mērķis ir veidot Rīgas Zoodārza apmeklējumu vēl interesantāku un radošāku.

Kā norāda Rīgas Zooloģiskā dārza valdes locekle Anete Bilzēna – mūsu 300000 apmeklētāju labsajūta lielā mērā ir atkarīga no zoodārzā izvietoto kafejnīcu un tirdzniecības vietu kvalitatīvas apkalpošanas un mūsdienīgu un ilgtspējīgu produktu piedāvājuma, tāpēc likumsakarīga ir uzņēmuma vēlme savā teritorijā uzņemt godprātīgus, izdomas bagātus un ieinteresētus pakalpojumu sniedzējus. Šogad Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza teritorijā tiek izsolītas deviņu tirdzniecības vietu nomas tiesības. Divas karsto dzērienu tirdzniecības vietas uz 12 mēnešiem, bet septiņas kafejnīcas un cita veida produkcijas tirdzniecības vietas uz laiku no 1. aprīļa līdz 31. oktobrim. Pieteikumi un dokumentācija dalībai izsolē jāiesniedz līdz 2022. gada 1. martam, bet ar izsoles nolikumu var iepazīties šeit: https://rigazoo.lv/lv/kajene/kreisa-izvelne/saimnieciska-darbiba . Izsole notiks 2022. gada 4. martā klātienē Rīgas zooloģiskajā dārzā.

Savukārt, objektus var apskatīt klātienē, iepriekš piesakoties un vienojoties par laiku, tālrunis: +371 28674277 vai e-pasts: marketings@rigazoo.lv 

Zooloģiskais dārzs tirdzniecības vietu nomniekus lielā mērā uzskata par saviem darbiniekiem, kas, apkalpojot apmeklētājus, piemēram, līdzās tīģeru skatu laukumam, žirafu mājai vai lūšu mītnei, savā ziņā kļūst arī par padomdevējiem un gidiem, iepazīstot dzīvnieku uzvedību un paradumus. Un nešaubīgi zina, ka tirgotie produkti, tai skaitā pārtika ir domāta tikai un vienīgi cilvēkiem, jo dzīvniekus zoodārzā baro tikai un vienīgi to kopēji.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI