DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 1. oktobra vienotā mēneša biļete tiks ieviesta Liepājas pilsētas maršrutos un reģionālajos maršrutos, kas savieno Liepāju ar Grobiņu, Iļģiem un Dubeņiem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pasažieru ērtībām no 2021. gada 1. oktobra tiks ieviesta vienotā mēneša biļete Liepājas pilsētas maršrutos un reģionālajos maršrutos, kas savieno Liepāju ar Grobiņu, Iļģiem un Dubeņiem. Pasažieri varēs izmantot vienu biļeti, nokļūstot līdz Liepājai un tālāk pārsēžoties pilsētas sabiedriskajā transportā, kā arī otrādi. Iegādājoties vienoto mēneša biļeti, pasažieri varēs ietaupīt līdz pat 30 eiro mēnesī. 

Vienotā mēneša biļete darbosies reģionālajā maršrutā Nr.6912 Liepāja–Grobiņa–Iļģi un Nr.6904 Liepāja–Dubeņi, kā arī visos Liepājas pilsētas autobusu un tramvaju maršrutos. Vienoto mēneša biļeti varēs iegādāties braucieniem katru dienu visa mēneša garumā vai tikai braucieniem darbadienās. Piemēram, vienotā mēneša biļete maršrutā Liepāja–Grobiņa un Liepājas pilsētas maršrutos braucieniem katru dienu maksās 40,80 eiro. Iegādājoties šo biļeti, pasažieris ietaupīs 25,20 eiro. Turklāt papildu atlaidi saņems 3+ Ģimenes kartes vai Goda ģimenes apliecības īpašnieki un personas, kurām pienākas atsevišķi Liepājas pašvaldības noteiktie braukšanas maksas atvieglojumi.

Vienoto mēneša biļeti varēs iegādāties Liepājas pilsētas sabiedriskā transporta aģentūras kasē, Peldu ielā 5. Iepriekšpārdošanā biļeti varēs iegādāties no 20. septembra, bet tā sāks darboties no 1. oktobra.

Detalizētāka informācija par biļetes izmaksām pieejama šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI