DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

16.jūnijā notiks tiešsaistes domnīca "Labā prakse videi draudzīga sabiedriskā transporta ieviešanā."

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits un valsts sekretāres vietniece Ligita Austrupe kopā ar Eiropas Savienības fondu projektu vadītājiem no pašvaldībām pārrunās līdz šim paveikto videi draudzīga transporta ieviešanā un diskutēs par nākamajiem soļiem labās prakses turpināšanā Latvijas pilsētās. Domnīcā piedalīsies Autotransporta direkcijas valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš un Rīgas plānošanas reģiona Telpiskās plānošanas nodaļas vadītājs Rūdolfs Cimdiņš.

Pašvaldību pārstāvji dalīsies pieredzē par ieguvumiem iedzīvotājiem, videi draudzīgo transporta risinājumu ietekmi uz pilsētas vidi un iedzīvotāju pārvietošanās paradumiem. No Valmieras dalību apstiprinājis Valmieras pilsētas pašvaldības Kapitāla pārvaldības nodaļas vadītājs Gints Bērtiņš, no Liepājas - Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš, no Rēzeknes - Viktors Borcovs, Rēzeknes satiksme” valdes loceklis, no Jēkabpils - SIA Jēkabpils autobusu parks” valdes priekšsēdētājs Jānis Ščerbickis, no Daugavpils - izpilddirektore Sabīne Sņepste, no Jelgavas - SIA Jelgavas autobusu parks” valdes loceklis Gints Burks un no  Jūrmalas – Jūrmalas pilsētas domes Attīstības pārvaldes vadītāja Gundega Ose.

Interesentus aicinām skatīties domnīcu tiešsaistē Satiksmes ministrijas Facebook lapā. Ierakstu publicēsim Satiksmes ministrijas mājas lapā www.sam.gov.lv un sociālo tīklu kontos.

Vairāk par pasākumu: www.ej.uz/domnicu16. Aicinām ikvienu uzdot jautājumu domnīcas dalībniekiem, rakstot komentāru tiešraides laikā, vai iepriekš, sūtot ziņu Satiksmes ministrijas lapā Facebook.com.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI