DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. maijā, 2021
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

No 24. līdz 28. maijam Kultūras akadēmija organizē maģistru nedēļu “Pagrieziena punkts”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 24. līdz 28. maijam Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) aicina uz dažādām tiešsaistes aktivitātēm maģistra studiju interesentiem pasākumu ciklā “Pagrieziena punkts”. Lai iepazīstinātu ar maģistra studiju iespējām LKA, ikvienam interesentam nedēļas garumā būs iespēja apmeklēt maģistru lekcijas un seminārus Zoom platformā, pieteikties individuālajām tiešsaistes konsultācijām, kā arī tikties ar programmu vadītājiem sarunā “Maģistru sesija”.

2021. gadā LKA uzņem reflektantus maģistra studiju programmas “Māksla” apakšprogrammā “Kultūras menedžments”, programmā “Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija”, kā arī kopīgajā programmā ar Rīgas Tehnisko universitāti – “Radošās industrijas un izaugsmes menedžments”. Maģistra nedēļas aktivitātēs interesentiem būs iespēja iepazīties tuvāk ar programmu saturu, satikt konsultācijās programmu vadītājas un noskaidrot, kura no programmām varētu būt piemērotākā. Pieteikšanās “Pagrieziena punkts” aktivitātēm, aizpildot elektronisko reģistrēšanās formu līdz 23. maijam: https://ej.uz/pagriezienapunktsLKA.

Visas nedēļas garumā interesenti kopā ar studējošajiem varēs piedalīties maģistrantūras lekcijās un semināros. Ar maģistra studiju saturu interesenti iepazīsies tādās lekcijās kā “Kultūras uzņēmējdarbība” (I.Zemīte), “Kultūras nozares tiesiskais regulējums” (I.Mihailovs), “Praktiskā kino producēšana” (D.Livčāne), “Radošās pilsētas” (I.Asare), “Pētījumu metodoloģija un akadēmiskā rakstīšana” (A.Laķe), “Grafikas dizaina loma ekspozīciju tapšanā. Lasāmība, saprotamība” (I.Elere) un “Laikmetīgās mākslas diskurss” (A.Petre).

28. maijā plkst. 17.15 programmas “Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija” interesenti aicināti pievienoties semināram “21. gadsimta muzeoloģijas koncepti un idejas”, kas notiks kursa “Atmiņu institūciju pārvaldība un komunikācija” ietvaros, un to vadīs Una Sedleniece un Elīna Vikmane.

Savukārt 25. maijā plkst. 17.30 interesentiem būs unikāla iespēja noklausīties vieslektores Annette Naudin (Birmingham School of Media, Birmingham City University) lekciju “Development of Creative Industries: The Creative”. A.Naudin šajā semestrī lasa lekciju kursu programmas “Radošās industrijas un izaugsmes menedžments” studējošajiem. Vietu skaits dalībai lekcijās un seminārā ir ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties savlaicīgi!

27. maijā plkst. 15.00 uz tiešsaistes sarunu “Maģistru sesija”  par maģistru studijām LKA aicinās trīs programmu vadītājas – Elīna Vikmane (“Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija”), Ieva Zemīte (“Radošās industrijas un izaugsmes menedžments”) un Kristīne Freiberga (“Kultūras menedžments”). Tāpat programmu vadītājas visas nedēļas garumā noteiktos laikos interesentus gaidīs uz individuālajām konsultācijām.

Lekciju un konsultāciju laiki pieejami LKA mājaslapā: https://lka.edu.lv/lv/aktuali/jaunumi/no-24-lidz-28-maijam-kulturas-akademija-organize-magistru-nedelu-pagrieziena-punkts/

Pieteikšanās studijām LKA maģistra programmās notiks elektroniski mājaslapas (www.lka.edu.lv) platformā www.uznemsana.edu.lv, no 1. līdz 9. jūlijam, savukārt iestājpārbaudījumi notiks no 11. līdz 16. jūlijam. Vairāk informācijas: https://lka.edu.lv/lv/gribu-studet-akademija/vasaras-uznemsana-lka/uznemsana-magistra-studijas/.

Vairāk par maģistra studijām LKA: https://lka.edu.lv/lv/gribu-studet-akademija/studijas/kategorija/.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI