DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. decembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Ieviesta vienotā biļete Liepājas pilsētas maršrutos un reģionālajos maršrutos, kas savieno Liepāju ar Grobiņu, Iļģiem, Dubeņiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pasažieru ērtībām ir ieviesta vienotā mēneša biļete Liepājas pilsētas maršrutos un reģionālajos maršrutos, kas savieno Liepāju ar Grobiņu, Iļģiem un Dubeņiem. Tādējādi pasažieri varēs izmantot vienu biļeti, tiekot līdz Liepājai un tālāk pārsēžoties pilsētas sabiedriskajā transportā, kā arī otrādi. Iegādājoties vienoto biļeti, pasažieri varēs ietaupīt līdz pat 30 eiro mēnesī. 

Vienotā mēneša biļete darbojas reģionālajā maršrutā Nr.6912 Liepāja–Grobiņa–Iļģi un Nr.6904 Liepāja–Dubeņi, kā arī visos Liepājas pilsētas autobusu un tramvaju maršrutos. Vienoto mēneša biļeti var iegādāties visām mēneša dienām vai tikai darbadienām. Piemēram, vienotā mēneša biļete maršrutā Liepāja–Grobiņa un Liepājas pilsētas maršrutos katrai dienai maksā 40,80 eiro, kā rezultātā pasažieris ietaupīs 25,20 eiro. Turklāt papildu atlaidi saņems Latvijas goda ģimenes apliecības “3+ Ģimenes karte” īpašnieki un personas, kurām pienākas atsevišķi braukšanas maksas atvieglojumi atbilstoši Liepājas pilsētas domes saistošajiem noteikumiem.

Vienoto abonementa biļeti var iegādāties Liepājas pilsētas sabiedriskā transporta aģentūras kasē (Jūrmalas ielā 23), Liepājas autoostā (Rīgas ielā 71) un SIA “Grobiņas Namserviss” kasē Grobiņā (Celtnieku ielā 36).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI