DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Uz Gulbeni 5. septembrī norīkots īpašs vilciens

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 5. septembrī, AS “Pasažieru vilciens” ir papildinājusi vilcienu kustības sarakstu ar reisiem uz un no Gulbenes. Pasažieriem, kuri šajā dienā uz Gulbeni dosies ar vilcienu, ir sagatavots īpašs piedāvājums Gulbenes pilsētas un novada iepazīšanai.

No Rīgas dzelzceļa stacijas vilciens sestdienas rītā aties plkst. 8.02 un Gulbenē pienāks plkst. 11.18. Savukārt atpakaļ no Gulbenes vilciens aties plkst. 18.35 un Rīgā pienāks plkst. 21.54.

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un ērti iegādāties biļetes ir iespējams gan “Pasažieru vilciena” mājaslapā šeit, gan mobilajā lietotnē. Iegādājoties e-biļeti, brauciens no Rīgas līdz Gulbenei būs par 10% lētāks nekā ar biļešu kasē pirktu vilciena biļeti.

Gulbenes pilsētas un novada pašvaldības aģentūra "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" ir sagatavojusi īpašu piedāvājumu pasažieriem, kuri 5. septembrī ieradīsies Gulbenē ar vilcienu, - iespēju piedalīties izzinošā orientēšanās spēlē, apmeklēt izglītojošo un interaktīvo centru “Dzelzceļš un Tvaiks” tā 2 gadu jubilejā vai doties organizētā ekskursijā ar autobusu uz pilsētas un novada tūrisma objektiem.

Plašāka informācija par aktivitātēm, kas norisināsies 5. septembrī Gulbenē, šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI